AUDIO Preot din Iași, prins la amantă chiar de soțul înșelat

AUDIO Preot din Iași, prins la amantă chiar de soțul înșelat

Scandal sexual în localitatea Scobâlțeni, din județul Iași. Preotul satului ar fi avut o aventură cu o femeie căsătorită, cazul ajungând și în atenția Poliției.

Soțul înselat, un fermier din județul Iași, ar fi aflat de relația extraconjugală și i-ar fi cerut bani preotului pentru a nu da în vileag totul, după ce și-a bătut rău soția.

"Alexandra este în mașină. E umflată toată de la bătaie… Părinte, hai să n-o lungim știu tot. Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorțezi. Eu vreau 20.000 de euro", este dialogul dintre soțul tinerei și preot, conform 7iasi.ro .

Soția duhovnicului lui Dumnezeu a aflat de șantaj și a anunțat Poliția.

Oamenii legi i-au făcut un flagrant fermierului și l-au dus în arest pe bărbat.

Conform dezvăluirilor făcute de site-ul 7iasi.ro , preotul Bogdan Orzetic, în vârstă de 46 ani, a fost prins la amantă, o tânără de numai 26 ani, chiar de către soţul acesteia.

"Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală nr. 7762/P/2022, în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Scrijan Nicăi Gheorghe.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, prev. de art. 207 alin. (2) şi (3) Cod penal şi violenţă în familie în forma continuată, prev. de art. 199 alin. (1) rap. la art. 193 alin. (2) Cod penal cu aplicarea art. 35 alin. (1) Cod penal (3 acte materiale), toate cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod penal, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.07.2022 şi până la data de 21.08.2022, inclusiv. În baza art. 230 alin. (1) Cod procedură penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Scrijan-Nicăi Gheorghe, cu datele de stare civilă sus-menţionate", a fost decizia magistraţilor de la Judecătoria Iaşi, în acest caz de șantaj.

Amanta preotului

Amanta preotului. Foto: https://www.7iasi.ro/


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”