AUDIO Proasta s-a dat de gol la sediul NATO! Ea e cu Rusia, cum zice Dragnea: „Descurajarea Alianței în ansamblul său rămâne o prioritate”

Proasta s-a dat de gol la sediul NATO! Ea e cu Rusia, cum zice Dragnea: „Descurajarea Alianței în ansamblul său rămâne o prioritate”. Declarație bizară făcută în limba română de Viorica Dăncilă, la sediul Cartierului General al NATO din Bruxelles, transmite europafm.ro.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj interpretabil, la Bruxelles, după o întrevedere cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.  Sensul cuvintelor sale poate fi ușor interpretat într-un sens anti-NATO din cauza unei frazări nepotrivite.

Mesajul Vioricăi Dăncilă a trecut  imediat drept o  gafă de exprimare, mai ales căViorica Dăncilă a mai reușit miercuri să inventeze un nou cuvânt ”negaționalism”, dar și să facă afirmații fără sens despre ”combaterea Holocaustului” în luna martie 2019.Potrivit unui comunicat al Guvernului, în cadrul întâlnirii de miercuri a prim-ministrului Viorica Dăncilă cu secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, la sediul Cartierului General al NATO din Bruxelles, cei doi au trecut în revistă a principalele subiecte aflate pe agenda NATO, cu accent pe temele de interes pentru România şi pe contribuţiile ţării noastre la implementarea politicilor şi deciziilor aliate.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

2 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

3 Amănunte / Fotografia a fost făcută luni în biroul premierului / Surse spun că autorul ar fi Ionel Dancă, șeful Ca…

4 Așa o fi? Șeful Cancelariei premierului prins într-o afacere patronată de controversatul șef de la Resurse Min…

5 BREAKING / Președintele interimar al Senatului, pesedistul Cazanciuc, cere CCR să îl scape pe Tăriceanu de cel m…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă