AUDIO Proasta s-a dat de gol la sediul NATO! Ea e cu Rusia, cum zice Dragnea: „Descurajarea Alianței în ansamblul său rămâne o prioritate”

AUDIO Proasta s-a dat de gol la sediul NATO! Ea e cu Rusia, cum zice Dragnea: „Descurajarea Alianței în ansamblul său rămâne o prioritate”

Proasta s-a dat de gol la sediul NATO! Ea e cu Rusia, cum zice Dragnea: „Descurajarea Alianței în ansamblul său rămâne o prioritate”. Declarație bizară făcută în limba română de Viorica Dăncilă, la sediul Cartierului General al NATO din Bruxelles, transmite europafm.ro.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj interpretabil, la Bruxelles, după o întrevedere cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.  Sensul cuvintelor sale poate fi ușor interpretat într-un sens anti-NATO din cauza unei frazări nepotrivite.

Mesajul Vioricăi Dăncilă a trecut  imediat drept o  gafă de exprimare, mai ales căViorica Dăncilă a mai reușit miercuri să inventeze un nou cuvânt ”negaționalism”, dar și să facă afirmații fără sens despre ”combaterea Holocaustului” în luna martie 2019.Potrivit unui comunicat al Guvernului, în cadrul întâlnirii de miercuri a prim-ministrului Viorica Dăncilă cu secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, la sediul Cartierului General al NATO din Bruxelles, cei doi au trecut în revistă a principalele subiecte aflate pe agenda NATO, cu accent pe temele de interes pentru România şi pe contribuţiile ţării noastre la implementarea politicilor şi deciziilor aliate.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

2 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

3 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate

4 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

5 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS