Auto - F1: Max Verstappen şi-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2028

Auto - F1: Max Verstappen şi-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2028

Pilotul olandez Max Verstappen, campionul mondial en titre din Formula 1, şi-a prelungit contractul cu echipa Red Bull până în anul 2028, a anunţat, joi, team-ul austriac, citat de AFP.

Verstappen, al cărui contract urma să expire la finele lui 2023, "a semnat o prelungire a contractului pe termen lung, care îl va menţine pe pilotul olandez de 24 de ani în cadrul echipei Oracle Red Bull Racing până la finele anului 2028", a transmis Red Bull într-un comunicat.

Max Verstappen acceptase de miercuri să-şi prelungească înţelegerea cu echipa Red Bull, pentru suma record de 40 de milioane de lire sterline (aproximativ 48 de milioane de euro) pe an, conform anunţului făcut de cotidianul britanic Daily Mail, însă Red Bull nu confirmase informaţia.

Verstappen (24 ani) a vizitat în cursul zilei de marţi uzina echipei Red Bull de la Milton Keynes (Anglia), iar cu această ocazie a pus la punct ultimele detalii ale noului său contract, după ce îşi dăduse deja acordul în privinţa acestuia săptămâna trecută, la primele teste din presezon, desfăşurate pe circuitul de la Barcelona.

Pilotul Red Bull va concura cu numărul 1 pe monopostul său în noua ediţie a Campionatului Mondial de Formula 1, după ce a reuşit să cucerească primul său titlu mondial, în ultima cursă a sezonului trecut, în faţa britanicului Lewis Hamilton (Mercedes).

Noua ediţie a Campionatului Mondial de Formula 1 va debuta pe 20 martie, cu Marele Premiu al Bahrainului.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă