Auto - Formula 1: Autorităţile italiene au autorizat prezenţa a 13.000 de fani pe zi la Marele Premiu de la Imola

Auto - Formula 1: Autorităţile italiene au autorizat prezenţa a 13.000 de fani pe zi la Marele Premiu de la Imola

Peste 13.000 de spectatori vor putea asista, zilnic, la evenimentele din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al regiunii Emilia Romagna, programat la sfârşitul acestei luni pe circuitul de la Imola, au anunţat promotorii cursei, citaţi de Reuters.

Grand Prix-ul emilian se va desfăşura pe parcursul a două zile, în loc de trei în mod normal, fără antrenamentele libere de vineri, în zilele de 31 octombrie şi 1 noiembrie, fiind a treia cursă de Formula 1 care va avea loc în Italia în acest sezon.

Circuitul de la Imola a găzduit până în 2006 Marele Premiu al statului San Marino, revenind în calendarul Formulei 1 anul acesta, ca urmare a pandemiei de coronavirus, care a bulversat complet programul Marelui Circ.

"Datorită protocolului precis şi meticulos de securitate sanitară anti-Covid, prezentat de regiunea Emilia Romagna, a fost posibilă obţinerea unei prezenţe semnificative a publicului, de peste 13.000 de persoane pentru fiecare zi de cursă", a precizat organizatorii într-un comunicat.

Primele opt curse ale sezonului 2020 al Campionatului Mondial de Formula 1 s-au desfăşurat fără spectatori, însă luna trecută, cu ocazia Marelui Premiu al Toscanei, desfăşurat pe circuitul de la Mugello, circa 2.800 de spectatori au fost autorizaţi să asiste zilnic la evenimente.

Săptămâna trecută, Marele Premiu al Rusiei de la Soci s-a desfăşurat cu circa 30.000 de fani în tribune zilnic, conform organizatorilor locali, acesta fiind cel mai mare număr de spectatori prezenţi la o cursă de Formula 1 în acest an.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

 

Sursa foto: formula1.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

5 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”