Autostradă din Brazilia distrusă de o alunecare de teren masivă. Cel puțin doi morți și alte zeci de persoane dispărute

Autostradă din Brazilia distrusă de o alunecare de teren masivă. Cel puțin doi morți și alte zeci de persoane dispărute

O alunecare de teren masivă în Brazilia a distrus o autostradă. În acest moment cel puțin doi oameni au murit și alte zeci sunt dați dispăruți.

Foto Profimedia

Potrivit autorităților aflate la fața locului, torentul de noroi a lovit autostrada BR-36 din statul Parana. În timpul alunecării de teren, peste 21 de vehicule se aflau pe acea porțiune de autostradă distrusă. Alunecarea a fost produsă de ploile abundente.

Salvatorii se luptă să găsească supraviețuitori însă vremea este foarte rea și locația împiedică eforturile acestora de salvare. Pompierii au apelat la o cameră termică pentru localizarea unorposibili supraviețuitori, potrivit Digi24 .

Au fost găsiți, până în prezent, șase supraviețuitori. Printre aceștia este și primarul orașului Guaratuba, Roberto Justus.

„A fost oribil. Muntele a căzut peste noi. A măturat până la ultima mașină. O mare de noroi, copaci, crengi a lovit ușa mașinii. Eram pe scaunul pasagerului și impactul a fost așa de mare, că mașina noastră a fost ridicată”, a spus primarul care a afirmat că doar printr-un miracol a scăpat cu viață.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”