„Autostrada” lui Ponta!/Imagini dezolante pe lotul 3 al Autostrăzii A1 Orăştie-Sibiu, inaugurat în 2014, demolat în 2015 şi reparat în 2016

„Autostrada” lui Ponta!/Imagini dezolante pe lotul 3 al Autostrăzii A1 Orăştie-Sibiu, inaugurat în 2014, demolat în 2015 şi reparat în 2016

Autostrada lui Ponta!/Imagini dezolante pe lotul 3 al Autostrăzii A1 Orăştie-Sibiu, inaugurat în 2014, demolat în 2015 şi reparat în 2016.

Imagini dezolante pe lotul 3 al Autostrăzii A1 Orăştie - Sibiu, inaugurat în 2014, demolat în 2015 şi reparat în 2016, au fost prezentate marţi de un ONG care monitorizează starea lucrărilor de infrastructură. 

„Avem imagini cu un puternic impact emoţional cu peisajul dezolant din zona Aciliu, parte a lotului 3 al Autostrăzii A1 Orăştie-Sibiu. Vestitul tronson, inaugurat în pripă în noiembrie 2014 înainte de alegerile prezidenţiale, demolat în 2015 pe 200 de metri din cauza execuţiei execrabile şi reparat parţial în 2016, pare complet abandonat: vegetaţie luxuriantă şi apă care îşi face de cap pe lângă pilele viaductului Aciliu şi la dealul Bucium.

În timp ce şanţurile betonate arată ca după război, fiind distruse pe kilometri întregi, iar sistemul de scurgere a apelor pluviale şi de protecţie a infrastructurii viaductului Aciliu este complet nefuncţional, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere doarme în papuci, fiind incapabilă să facă o minimă întreţinere.

Finalizarea lucrărilor din afara corpului autostrăzii a fost licitată de CNAIR de cel puţin 10 ori, de tot atâtea ori procedura fiind anulată. Licitaţia a fost recent relansată, rămâne de văzut cu ce rezultat. Cerem CNAIR să deruleze de urgenţă un program de mentenanţă corespunzătoare până la contractarea lucrărilor rămase/de remediere”, a scris Asociaţia Pro Infrastructură, publicând o serie de fotografii.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”