„Aveam un onorariu uriaș, chiar dacă aveam sau nu emisiune”

„Aveam un onorariu uriaș, chiar dacă aveam sau nu emisiune”

Dan Negru nu a oferit niciodată o sumă fixă atunci când a fost întrebat de salariul pe care îl încasa la Antena 1, însă acum a vorbit cât se poate de deschis despre plățile care i se făceau, indiferent dacă avea sau nu emisiune.

Salariul lui Dan Negru din Antena 1 a reprezentat mereu un motiv de bârfă. De-a lungul timpului, în ceea ce-l privește, au existat numeroase speculații cu privire la onorariul său. Deși nu a spus niciodată ceva concret, într-un interviu acordat pentru ciao.ro, Dan Negru a dezvăluit că era plătit extrem de bine în cadrul trustului Intact, chiar dacă avea sau nu un proiect pe micul ecran.

Cât încasa Dan Negru, de la Antena 1

Cu toate că mulți dintre apropiații săi i-au spus să rămână la Antena 1 pentru stabilitatea financiară pe care o avea, „Regele audiențelor” și-a schimbat rapid perspectiva, s-a reorientat, a riscat și a câștigat!

A semnat cu postul turcesc Kanal D, acolo unde se bucură de audiență pe măsură și unde a reușit să reinventeze show-urile de cultură generală: să le facă plăcute și atractive și să fie pe placul tuturor genurilor de public: și celor mari, dar și celor mici.

„Profesional, mai bine de atât nu puteam alege. Eram plătit regește la Antenă, aveam un onorariu uriaș indiferent dacă aveam sau nu emisiune dar simțeam că televiziunea poate să fie reinventată, că pot să fac mai mult decât atât și Kanalul mi-a oferit oportunitatea asta. Degeaba existau programe de cultură generală la TV dacă ele nu aveau audiență, dacă ele nu se vedeau.

Domnul Adrian Păunescu mi-a spus cândva că degeaba ai emițător dacă nu ai receptor. Kanal mi-a dat șansa de a face show-uri smart pe audiențe uriașe și Jocul Cuvintelor a fost o lecție bună pentru întreaga piață media anul asta. Mă bucur că după ce am inventat Revelioane, copii la Tv, blonde sau farse am reinventat împreuna cu colegii mei show-urile smart, arătând că există și un astfel de public”, a spus Dan Negru, pentru sursa citată.

Oamenii îl încurajau să nu plece din Antena 1

Pentru că era foarte bine plătit la Antena 1, apropiații lui Dan Negru îl încurajau pe prezentator să rămână în cadrul trustului Intact, însă planurile acestuia erau altele. Pentru că simțise că „ruginește”, Dan Negru și-a schimbat perspectiva și a ales să semneze cu Kanal D.

„Am descoperit că există și public numeros de programe curate, smart. Nu mă dezic nicio clipă de blonde sau de celelate programe de divertisment pe care le-am făcut, a fost vremea lor atunci dar cred că publicul a evoluat. Când am plecat de la Antenă spre Kanal ca să fac programe de cultură generală nimeni nu-mi dădea nicio șansă. Un show despre limba romană cu litere, se mirau toți.

Rămâi la Antene, câștigi mult orice ai face, mă sfătuiau toți. Când simți că ruginești, pleacă! E sfatul pe care-l dau tuturor, indiferent de poziția socială sau de vârstă. Sper să fiu un model pentru asta”, a mai spus Dan Negru, pentru sursa citată, scrie click.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene