Avocat Vâlcov: A primit cu demnitate vestea de la ÎCCJ; tabourile le-a adus pentru a arăta buna sa credință

Avocat Vâlcov: A primit cu demnitate vestea de la ÎCCJ; tabourile le-a adus pentru a arăta buna sa credință

Aurel Ciobanu, avocatul lui Darius Vâlcov, a declarat joi că fostul ministru al Finanțelor a primit cu demnitate decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție privind arestarea sa preventivă și că acesta a predat tablourile anchetatorilor pentru a arăta buna sa credință. "Vestea a primit-o cu demnitate, așa cum îl cunoașteți. (...) Ca avocat nu îmi permit să comentez o hotărâre definitivă a justiției, dar tablourile le-a adus pentru a arăta buna sa credință și modul cum înțelege să privească justiția", a afirmat avocatul, la ieșire din sediul DNA.

Referitor la eventualitatea ca procurorii DNA să înainteze ÎCCJ luni o nouă cerere de arestare preventivă pe numele lui Darius Vâlcov, apărătorul său a răspuns: "Posibil".

Fostul ministru al Finanțelor Darius Vâlcov a fost luat joi din sediul DNA și dus în arestul Poliției , după ce ÎCCJ a emis mandat de arestare preventivă pe numele său.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990