Avocatul personal al lui Trump, Rudy Giuliani, şi-a pierdut sângele rece la o televiziune britanică

Avocatul personal al lui Trump, Rudy Giuliani, şi-a pierdut sângele rece la o televiziune britanică

Avocatul personal al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, şi-a pierdut sângele rece joi, apărând un tweet al preşedintelui american cu privire la moartea lui George Floyd, în timpul unui interviu pentru o televiziune britanică ce a escaladat într-un schimb de invective, informează AFP.

Animatorul emisiunii matinale "Good Morning Britain", Piers Morgan, a dorit să-l întrebe pe fostul primar al New York-ului cu privire la un tweet al preşedintelui din 29 mai, în care Donald Trump a declarat: "Când începe jaful, încep şi focurile de armă" (When the looting starts, the shooting starts).

Tweet-ul, cenzurat mai târziu de Twitter pentru apologie adusă violenţei, se înscrie în cadrul ciocnirilor între manifestaţi şi poliţişti, care au izbucnit în mai multe oraşe americane după moartea, pe 25 mai, a afro-americanului George Floyd, de 46 de ani, asfixiat la Minneapolis de un poliţist alb.

"Îl interpretaţi (tweet-ul) greşit, îl interpretaţi în mod deliberat greşit", s-a revoltat Rudy Giuliani când prezentatorul a afirmat că preşedintele american "nu ar fi trebuit niciodată să spună asta".

Prezentatorul i-a reproşat avocatului să este orbit de susţinerea pe care o acordă clientului său. Interviul a degenerat atunci într-o dispută virulentă şi un schimb de atacuri personale, Giuliani strigând că prezentatorul este "un mincinos" care face afirmaţii "ruşinoase", în timp ce acesta îl acuza pe invitatul său că a devenit "complet nebun" şi "violent".

Imaginile cu această dispută inflamată au făcut apoi rapid înconjurul internetului, unii utilizatori ai reţelelor sociale amuzându-se să-l vadă pe avocatul american pierzându-şi sângele rece, în timp ce alţii l-au susţinut pe avocatul lui Donald Trump, lăudat pentru că a făcut faţă unui prezentator renumit pentru agresivitatea lui.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informații certe

2 Zvon...

3 Așa o fi?

4 Îngrijorare în Anglia după apariția „mâncătoarei de carne”, o infecție care se transmite sexual şi care cauzea…

5 „Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată …