Bă, ești nebun?/Poveste incredibilă petrecută în Palladium Residence din București!

Bă, ești nebun?/Poveste incredibilă petrecută în Palladium Residence din București!

Un apartament dintr-un cartier rezidențial din Capitală a fost spart și murdărit într-un mod șocant. Camerele de supraveghere din locuință i-au dat de gol pe prăduitori.

Caz uluitor în cartierul Palladium Residence din București, aflat în sectorul 3 al Capitalei, acolo unde unul dintre apartamente a fost spart.

Victimele au avut norocul de a-i prinde pe hoți, cu ajutorul unei camere de luat vederi, montate pe bordul mașinii unui vecin, însă ce au găsit în casă depășește orice imaginație.

Iată ce a povestit bărbatul din familia predată, pe grupul de Facebook al complexului:

"Vești noi despre hoții ce ne-au jefuit apartamentul: au fost prinși cu ajutorul unei camere de bord din mașina unui vecin, ce a filmat iesirea din bloc a făptașilor. A fost un noroc chior aș putea spune, pentru că vecinul uitase să oprească camera când a urcat în locuința lui și s-a nimerit ca în cele 15 minute cât a fost in casă făptașii să iasă din scară cu bunurile noastre și cu fețele descoperite și vizibile.

Acum surpriza nr. 1: este vorba de un cuplu care locuiește în blocul 2 scara A. Știu, sună horror că asemenea oameni erau vecinii noștri. Barbatul recidivist, femeia, o videochatistă oarecum cunoscută, din spusele ei, care este la prima abatere infracțională. Amândoi consumatori de prafuri scumpe.

Dar asta nu este totul. Iată care este surpriza nr. 2:

Știți care dintre cei doi s-a căcat pe blatul nostru de bucatarie? Femeia. A zis că a făcut asta de oftică pentru că blatul nostru este de marmură. Între timp am descoperit că nenorociții au mânjit cu câcat deasupra aerelor condiționate, au dat și pe sub patul din dormitor și pe sub canapea ca să rămână mirosul. În bucătarie încă mai persista mirosul, dar nu ne dam seama unde au mai mânjit cu rahat nenorocișii. Zilele acestea vine cineva să demonteze toata mobila ca să aflăm unde e rahatul.

Ne-am recuperat o parte din bunuri. Încercăm să mai recuperăm măcar bijuteriile și gențile soției, dar avem puține speranțe că vom reuși.

Va sfătuim sa va montați un sistem de alarmă, sau măcar să fiți vigilenți si să nu uitați ușa descuiată".

vecini


Citește și:

populare
astăzi

1 Cât s-o fi dat pentru porcăria asta? Și, mai ales, cine a luat? În Ro, nimic nu este întâmplător!

2 Așa arată un bloc nou din Arad după cutremurul de 5,3...

3 Ce se întâmplă în realitate în Ucraina? „În fosta mea echipă erau opt bărbați. Cinci dintre ei au fugit din țară ilegal”

4 Barajul de la Nova Kahovka, detonat la ordinului unui general rus beat?

5 „Caracatița” lui Ciolacu