„Babs” chiar i-a dat papucii lui Dorian Popa

„Babs” chiar i-a dat papucii lui Dorian Popa

După ce s-a ales cu probleme cu legea, pentru că s-a urcat sub influența marijuanei la volan, despre Dorian Popa s-a aflat că nu stă mai bine nici pe partea sentimentală. Claudia Iosif, femeia alături de care a trăit 11 ani, a anunțat despărțirea.

A doua zi după ce s-a aflat că probele toxicologice au arătat că Dorian Popa consumase canabis înainte de a se urca la volan, atunci când a fost prins de polițiștii rutieri, Claudia Iosif a scris un mesaj pe Instagram, în care a anunțat că relația dintre ea și artist s-a încheiat. Pentru a evita să mai fie chestionată de presă pe marginea subiectului Dorian Popa, fosta lui iubită a ținută să facă această lămurire, deși de curând negase zvonurile care-i dădeau separați.

"Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani", a scris Claudia Iosif, poreclită Babs, pe InstaStory.

claudia iosif

Anunțul făcut de fosta iubită a lui Dorian Popa pe rețelele sociale. / Foto: Instagram

În luna octombrie apăruseră primele zvonuri de despărțire, dar atunci, Babs a ales să nu confirme informația. A spus doar că și-a mutat atelierul de croitorie din casa cântărețului.

Probele toxicologice au arătat că Dorian Popa consumase canabis înainte să se urce la volan

În urmă cu o săptămână, Dorian Popa a fost oprit de Poliție în timp ce-și conducea bolidul de lux, un Lamborghini, în Domnești, Ilfov, nu departe de casa lui. El a fost testat atunci pozitiv pentru substanțe interzise, dar a ajuns și la INML pentru recoltarea de probe biologice.

Rezultatul analizelor a relevat că artistul consumase marijuana.

”Azi a fost finalizat şi raportul toxicologic realizat de Institutul Naţional de Medicină Legală, iar rezultatul se pare că nu a fost influenţat de cursul euro. S-a confirmat prezenţa în organism a cannabisului, şi nu...nu e de la inhalarea involuntară de la alţi fumători”, conform unei postări de pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

”La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domneşti, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”, a anunțat, atunci, IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, întrucât testarea nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală din Bucureşti, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

”În cauză, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a mai transmis sursa citată, potrivit profm.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 Spre Pământ se îndreaptă o furtună solară de o intensitate rară

4 „Wow, sexul din filme este foarte real”

5 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”