Badea și Gâdea rămân să STINGĂ LUMINA? Răzvan Dumitrescu a FUGIT la Cluj! Radu Tudor și Dana Grecu sunt în negocieri cu TVR!

Badea și Gâdea rămân să STINGĂ LUMINA? Răzvan Dumitrescu a FUGIT la Cluj! Radu Tudor și Dana Grecu sunt în negocieri cu TVR!

Frate, la Antena 3 chiar e dezastru cu banii, spun surse din interior! Iar „vedetele”, fug una după alta, aproape săptămânal. Doar Gâdea și Badea nu sunt în negocieri. Ei, probabil, rămân să stingă lumina. După plecarea Alinei Petrescu la Guvern, și a încă uneia, de mai mică anvergură, la TVR, exodul pare de mare amploare. Răzvan Dumitrescu a plecat la Cluj, la un fel de CNN local al PSD! Și acum vine marea bombă: Radu Tudor și Dana Grecu sunt în negocieri avansate pentru un transfer la TVR! Cel mai probabil ei vor fi baza. Mai devreme sau mai târziu întreaga târlă va fi mutată de partid acolo.

“Sunt foarte mândru că am încheiat această înţelegere contractuală cu Răzvan Dumitrescu, de departe unul dintre cei mai serioşi profesionişti din media TV. Contractul este pe 5 ani şi asta demonstrează seriozitatea ambelor părţi, dorinţa de a ne implica foarte serios în acest proiect inedit care este NCN.

Îi mulţumesc lui Răzvan Dumitrescu pentru încredere.”, a declarat Liviu Alexa, directorul postului local clujean NCN TV.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”