BAFTA: Mel Brooks, distins cu un premiu, le-a cerut scuze reprezentanților monarhiei britanice pentru... Revoluția americană

Mel Brooks, care a primit duminică-seară prestigiosul premiu BAFTA Fellowship din partea prințului William, și-a cerut scuze reprezentanților monarhiei britanice la gala Academiei britanice de film pentru... Revoluția americană, relatează people.com.

"Vreau să-mi cer scuze ducelui și ducesei pentru Revoluția americană. Eram tineri...", a glumit regizorul în vârstă de 90 de ani.

Celebrul comic nu a pierdut prilejul de a vorbi despre Donald Trump, despre care a spus că "nu a atins încă proporții hitleriene", scrie Times of Israel în ediția sa online.

"Nu mi-e teamă de el. Nu cred că este periculos. Cred că în mare parte este un 'entertainer', un tip care vrea ca publicul să-l iubească. Îmi este frică în schimb de oamenii din jurul lui, toți oamenii care își șoptesc la ureche, precum cei care i-au șoptit lui George W. Bush și ne-am ales cu războiul din Irak", a spus Mel Brooks în culise după ridicarea premiului.

"Pur și simplu sper că Trump va rămâne egocentristul care este, că nu va asculta pe nimeni, pentru că atunci vom fi în siguranță. Dar dacă îi ascultă pe sfătuitorii lui, atunci avem cu toții mari probleme", a adăugat regizorul.

El a vorbit și despre proiectele sale de viitor, respectiv o montare la Teatrul Garrick după filmul său "Young Frankenstein".

"Voi continua să lucrez până la moarte. Am idei și voi aduce chiar în acest oraș un musical numit 'Young Frankenstein'. Cred, cu multă modestie, că va fi senzațional", a mai spus Brooks.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

2 Excepțional text scris de Marian Godină despre „dezbaterea” cu Dăncilă! Cei care strigă isteric „vrem confrunt…

3 Hopa, lui Caramitru i-a revenit mintea la cap! Credem că a scris cea mai bună analiză făcută până acum

4 CEx cu scandal la PSD! Se țipă de se aude din curte / Dăncilă către Manda: Să spuneți că nu puteți câștiga alege…

5 Sosește „greaua” pentru Dăncilă! Se desecretizează Raportul 10 august! Era premier și a acuzat o lovitură de s…

recomandări

Te ia DNA: Stoica Alexandru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan