BAFTA: Mel Brooks, distins cu un premiu, le-a cerut scuze reprezentanților monarhiei britanice pentru... Revoluția americană

BAFTA: Mel Brooks, distins cu un premiu, le-a cerut scuze reprezentanților monarhiei britanice pentru... Revoluția americană

Mel Brooks, care a primit duminică-seară prestigiosul premiu BAFTA Fellowship din partea prințului William, și-a cerut scuze reprezentanților monarhiei britanice la gala Academiei britanice de film pentru... Revoluția americană, relatează people.com.

"Vreau să-mi cer scuze ducelui și ducesei pentru Revoluția americană. Eram tineri...", a glumit regizorul în vârstă de 90 de ani.

Celebrul comic nu a pierdut prilejul de a vorbi despre Donald Trump, despre care a spus că "nu a atins încă proporții hitleriene", scrie Times of Israel în ediția sa online.

"Nu mi-e teamă de el. Nu cred că este periculos. Cred că în mare parte este un 'entertainer', un tip care vrea ca publicul să-l iubească. Îmi este frică în schimb de oamenii din jurul lui, toți oamenii care își șoptesc la ureche, precum cei care i-au șoptit lui George W. Bush și ne-am ales cu războiul din Irak", a spus Mel Brooks în culise după ridicarea premiului.

"Pur și simplu sper că Trump va rămâne egocentristul care este, că nu va asculta pe nimeni, pentru că atunci vom fi în siguranță. Dar dacă îi ascultă pe sfătuitorii lui, atunci avem cu toții mari probleme", a adăugat regizorul.

El a vorbit și despre proiectele sale de viitor, respectiv o montare la Teatrul Garrick după filmul său "Young Frankenstein".

"Voi continua să lucrez până la moarte. Am idei și voi aduce chiar în acest oraș un musical numit 'Young Frankenstein'. Cred, cu multă modestie, că va fi senzațional", a mai spus Brooks.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului