Baragladina asta pesedistă câștigă 18.000 de euro/lună! Mai mult decât premierul Franței!

Baragladina asta pesedistă câștigă 18.000 de euro/lună! Mai mult decât premierul Franței!

 • Aurelia Surulescu, șef serviciu administrativ la Autoritatea Rutieră Română, a ajuns cel mai bine plătit bugetar din România.
 • 18.000 de euro pe lună a fost salariul câștigat în 2020.
 • În 2017, Aurelia Surulescu a încasat un salariu de aproape 120.000 de lei ca director ARR.
 • Aurelia Surulescu, sef serviciu administrativ la Autoritatea Rutiera Romana, are venituri lunare totale de peste 18.000 de euro pe luna. Ea este consilier local PSD in Bucuresti si vicepresedinte PSD Sector 6.

  Conform declaratiei de avere, Surulescu are patru salarii de la Autoritatea Rutiera, la care se adauga si indemnizatia consilier local in Sectorul 6. In total, Surulescu obtine peste 18.000 de euro pe luna.

  „Ghici ce functionar public roman castiga mai mult pe luna decat premierul Frantei sau decat prim-ministrii scandinavi? Ghici ce functionar public roman castiga la fel de mult pe luna ca Trudeau, premierul Canadei? Ghici ce functionar public roman face lunar mai multi bani decat un chirurg cardiovascular de succes si mult mult mai mult decat un pilot de avion cu grad de comandant?

  Eh? Credeti ca Presedintele? Nt… Sau seful de la Centrala Atomica de la Cernavoda? Nt… Sau poate cel mai citat om de stiinta roman? Nt… 18.000 Euro pe luna (!) a fost salariul castigat in 2020 de Aurelia Surulescu, sef serviciu administrativ la Autoritatea Rutiera Romana. Pregatirea profesionala care a calificat-o pe doamna la acest salariu de merit: prelucrator prin aschiere, facultate neacreditata facuta la 45 de ani si sefa la partid (partidul pesedeu in cazul ei, dar nah, putea fi oricare altul). Vrednica este!

  Am citit despre asta la Valeriu Nicolae si pur si simplu nu mi-a venit sa cred. M-am dus si am verificat personal in documentele oficiale care sunt, toate, publice si foarte usor de gasit. Dar n-o sa vedeti vreodata, la niciuna din televiziunile sau siteurile ciomag-de-partid, nici macar o stiruta-ruta despre doamna.

  Vrednica este! In ce tara traim… Doamne ma tot minunez, dar in ce tara traim!”, a scris Vlad Mixich, membru al boardului Agentiei Europene pentru Securitate si Sanatate, pe Facebook.

  Aurelia Surulescu si-a inceput cariera ca prelucratoare prin aschiere. In 2003 a terminat Facuktatea de Drept de la Universitatea Bioterra.

  „Primii zece ani din cariera, doamna Surulescu a fost prelucratoare prin aschiere, absolventa de liceu industrial si cu o scoala de sora medicala. A mai lucrat dactilografa si documentarista (la un spital). In 1998 ajunge, cumva, la Primaria Sectorului 6, iar cariera ei explodeaza”, a scris Valeriu Nicolae. Vezi aici CV-ul oficial al lui Surulescu.

  In luna noiembrie a anului trecut, procurorii DNA au decis inceperea urmaririi penale fata de Aurelia Surulescu pentru abuz in serviciu. Surulescu a ignorat o decizie penala prin care i se interzicea directorului general adjunct de atunci, Alin Iulian Tucmeanu, sa ocupe o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si de a ocupa o functie de conducere in cadrul unei persoane juridice de drept public.

  La data de 3 aprilie 2019, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti l-au condamnat pe inculpatul Alin Iulian Tucmeanu la 2 ani si 6 luni inchisoare cu suspendare pentru complicitate la dare de mita. I s-a mai interzis pe o perioada de patru ani sa fie ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, sa ocupe o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si sa ocupe o functie de conducere in cadrul unei persoane juridice de drept public.

  Conform procurorilor, persoana care l-a mentinut in functie a fost Aurelia Surulescu, director general al A.R.R., care a incalcat cu intentie dispozitiile prevazute in Codul Muncii si nu i-a desfacut contractul de munca adjunctului ei Tucmeanu care, in timpul anchetei, a fost arestat preventiv.

  In momentul in care a comis faptele pentru care a fost condamnat, Alin Iulian Tucmeanu era secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

  Surulescu a fost foarte activa in PSD. Ea a participat inclusiv la mitingul antijustitie organizat de Liviu Dragnea in Piata Victoriei.

  Prelucrătoare prin așchiere, absolventă de liceu industrial

  Primii zece ani din carieră, doamna Surulescu a fost prelucratoare prin așchiere, absolventă de liceu industrial și cu o școală de soră medicală. A mai lucrat dactilografă și documentaristă (la un spital). În 1998 ajunge, cumva, la Primaria Sectorului 6, iar cariera ei explodează”, a scris Valeriu Nicolae într-un articol pentru Libertatea.

  În 2009, a intrat în Consiliul Local al Sectorului 6, an în care lucra la stat și ca șef serviciu la Autoritatea Rutieră Română, unde încasa 53.000 de lei anual. După un an, salariul Aureliei Surulescu crescuse până la 60.000 de lei, la care se adaugau și cei aproape 8.000 de lei primiți de la Consiliul Local al Sectorului 6. În 2017, Aurelia Surulescu a încasat un salariu de aproape 120.000 de lei ca director ARR.

  Vlad Mixich: „Doamne mă tot minunez, dar în ce țară trăim!”

  Vlad Mixich, expert în politici de sănătate, a relatat câteva detalii, pe Facebook, despre „cel mai bine plătit bugetar din România”.

  „Ghici ce funcționar public român câștigă mai mult pe lună decât premierul Franței sau decât prim-miniștrii scandinavi?

  Ghici ce funcționar public român câștigă la fel de mult pe lună ca Trudeau, premierul Canadei?

  Ghici ce funcționar public român face lunar mai mulți bani decât un chirurg cardiovascular de succes și mult mult mai mult decât un pilot de avion cu grad de comandant?

  Eh? Credeți că Președintele? Nț… Sau șeful de la Centrala Atomică de la Cernavodă? Nț… Sau poate cel mai citat om de știință român? Nț…

  18.000 Euro pe lună (!) a fost salariul câștigat în 2020 de Aurelia Surulescu, șef serviciu administrativ la Autoritatea Rutieră Română. Pregătirea profesională care a calificat-o pe doamna la acest salariu de merit: prelucrător prin așchiere, facultate neacreditată făcută la 45 de ani și șefă la partid (partidul pesedeu în cazul ei, dar nah, putea fi oricare altul). Vrednică este!

  Am citit despre asta la Valeriu Nicolae și pur si simplu nu mi-a venit să cred. M-am dus și am verificat personal în documentele oficiale care sunt, toate, publice și foarte ușor de găsit. Dar n-o să vedeți vreodată, la niciuna din televiziunile sau siteurile ciomag-de-partid, nici măcar o știruță-ruță despre doamna. Vrednică este!

  În ce țară trăim… Doamne mă tot minunez, dar în ce țară trăim!”, a scris Vlad Mixich pe Facebook.

  -----------------

  Drept la replică:


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Două zodii de care trebuie să fugi cât poți. Cine sunt vampirii energetici care își epuizează semenii

5 Cine este judecătorul care și-a injectat benzină în venă și ar fi murit în ambulanța care-l transporta la București