Bărbat de 81 de ani, arestat pentru şantajarea unei tinere de 28 de ani cu care avusese o relaţie de concubinaj

Bărbat de 81 de ani, arestat pentru şantajarea unei tinere de 28 de ani cu care avusese o relaţie de concubinaj

Un bărbat în vârstă de 81 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private, a fost arestat preventiv după ce o tânără de 28 de ani a depus plângere la Poliţie că ar fi fost constrânsă de acesta să continue relaţia de concubinaj pe care au avut-o.

"La data de 23 iulie, o femeie, în vârstă de 28 de ani, a sesizat faptul că este victima infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private, după ce, un bărbat, pe care l-a cunoscut iniţial prin intermediul unor şedinţe de terapie şi ar fi avut o relaţie de concubinaj cu acesta, ar fi constrâns-o ulterior să continue relaţia prin diverse moduri. Astfel, pe 31 august, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în urma căruia au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, bărbatul fiind depistat şi condus pentru audieri la sediul Secţiei 16 Poliţie", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, joi, AGERPRES.

Din cercetările efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuitul ar fi ameninţat că va face publice imaginile compromiţătoare cu persoana vătămată, în situaţia în care aceasta nu este de acord cu continuarea relaţiei pe care o aveau.

"În baza probatoriului administrat în sarcina bănuitului, s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private, faţă de acesta, ieri, fiind luată măsura reţinerii de către poliţiştii Secţiei 16, ulterior magistraţii dispunând, măsura arestului preventiv", arată sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria