„Bărbat de căcat ce ești! Jigodie ordinară, mort după putere și bani”

„Bărbat de căcat ce ești! Jigodie ordinară, mort după putere și bani”

Scandalul din familia senatoarei Diana Șoșoacă ia amploare, presa publicînd mesaje vehemente de insultă și de amenințare la adresa soțului politicianei, Silvestru, prin care e anunțat inclusiv că îi este barat accesul la copiii cuplului dacă nu vrea să se aleagă cu ordin de restricție.
”Bărbat de căcat ce ești! Jigodie ordinară, mort după putere și bani. Neasumat, iresponsabil, ai înfipt cuțitul pe la spatele soției tale. Nici acum nu ai venit cu iertare. Ai distrus tot. Îmi provoci vomă, vierme ce ești. Să nu mai îndrăznești să îmi scrii vreodată, mizerie abjectă.
Propriul tău partid? Ai pierdut tot și tot nu te trezești? Cretin idiot, dobitoc înfumurat. Mort după funcții, ai trădat cauza, javră. Te scuipă toată lumea. Nu a fost niciodată propriul tău partid. Acest partid a fost făcut pentru munca și sacrificiul unui om, la cererea poporului român. Să îți intre bine în cap, fătalăule. Du-te și te freacă la Sighet și urlă ca boul la lună, că lup nu ai fost niciodată. Ești un ratat laș, misogin, ordinar, de tot rahatul. Să nu mai îndrăznești să îmi pronunți numele, mizerie de ratat de bărbat ce ești. Un întreținut, un infantil, un trădător. Te va scuipa tot poporul român pt trădarea ta. O să îți trimit actele, să nu te apropii de mine și copii că cer ordin de protecție”.
Cam așa sună mesajele difuzate de Realitatea.net , trimise de senatoarea Șoșoacă soțului său.

Capturile de ecran:

Imagine

Imagine


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?