Bărbat mort la o bere, pe terasă. A căzut la pământ și n-a mai putut fi resuscitat

Bărbat mort la o bere, pe terasă. A căzut la pământ și n-a mai putut fi resuscitat

Incidentul s-a petrecut de față cu alți clienți, iar administratorul a sunat și a cerut ajutor la 112. Bărbatul era în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi resuscitat.

intervenție echipaj SMURD, FOTO: arhivă

Tragedia s-a petrecut joi după-amiază, 10 august 2023, pe terasa unui magazin mixt din localitatea suceveană Hănțești.

Polițiștii din localitatea suceveană Adâncata au fost sesizați prin SNUAU 112 de către administratorul unui magazin din localitatea Hănțești, despre faptul că un sătean a decedat pe terasa magazinului .

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că bărbatul respectiv a mers joi după-amiază la acel magazin din localitate, unde a comandat o bere (cu conținut de alcool) și s-a așezat pe terasa magazinului.

În timp ce consuma alcool, acestuia i s-a făcut rău și a căzut la pământ, unde a rămas, inconștient. Totul s-a petrecut sub ochii celorlalți clienți, care au sărit să îl ajute.

Administratorul magazinului a sunat și la Ambulanță. Echipajul SMURD din cadrul ISU Suceava a constatat decesul clientului a stabilit drept cauză a decesului stopul cardio-respirator.

Pe corpul decedatului nu au fost identificate leziuni, deci nu există suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni cu violență.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat