Bărbat ucis după ce a invitat acasă două femei pe care le-a cunoscut online VIDEO

Bărbat ucis după ce a invitat acasă două femei pe care le-a cunoscut online VIDEO

Un bărbat care s-a pozat pe Instagram cu două ceasuri Rolex a fost ucis după ce două femei au folosit GHB, un drog împotriva violului, în încercarea de a-l jefui.

Saul Murray, în vârstă de 33 de ani, a căzut victima unui jaf pus la cale de cele două femei. Conform Daily Mail, Surpreet Dhillon și Temidayo Awe l-au sedus și l-au dezbrăcat.

În februarie anul trecut, acesta a fost găsit gol într-o baltă de sânge la intrarea în apartamentul său din New Town Street, Luton , după ce complicii lor bărbați, Ikram Affia și Cleon Brown, au fost chemați pentru că drogul nu îl lăsase inconștient.

Cele două femei i-au administrat victimei un drog Foto: Bredfordshire Police

Ulterior, poliția a reușit să-l identifice pe Affia după o haină pe care o purta. Aceasta se potrivea cu cea purtată pe camerele de supraveghere în noaptea infracțiunii.

Affia, în vârstă de 31 de ani, din Hackney, Londra, a fost găsit vinovat de crimă și a fost condamnat vineri la închisoare pe viață, cu o pedeapsă minimă de 25 de ani.

Dhillon, 36 de ani, Brown, 29 de ani, și Awe, 21 de ani, au fost condamnați pentru omor prin imprudență.

Ceasurile Rolex cu care s-a pozat erau false

Dhillon și Awe au intrat în apartamentul bărbatului pe data de 26 februarie anul trecut, în jurul orei 23.30.

Camerele de supraveghere au arătat cum femeile părăsesc apartamentul, urmate 19 secunde mai târziu de cei doi bărbați. Affia purta un cuțit mare în mâna dreaptă.

Ceasurile Rolex cu care se pozase erau false, iar Murray, tată a șase copii, nu avea obiecte scumpe în apartamentul pe care abia îl ocupase.

Toți cei patru inculpați au fost condamnați pentru conspirație în vederea jefuirii lui Murray.

Brown a fost condamnat la 11 ani de închisoare, Dhillon la 10 ani, iar Awe la șapte ani.

Rana produsă prin înjunghiere i-a penetrat artera femurală

La proces, procurorul Jane Bickerstaff KC a declarat: „Domnul Murray poate fi văzut la doar câteva secunde după bărbați. El șchiopătează și complet dezbrăcat. Deschide ușa comună și cade și moare“.

Un lucrător din schimbul de noapte a sunat la 999 după ce s-a întors acasă o oră și jumătate mai târziu și l-a văzut pe Murray într-o baltă de sânge.

O autopsie a constatat că a murit din cauza unei răni adânci la coapsă, care i-a penetrat artera femurală și a sângerat.

Crima a avut loc în primele ore ale zilei de duminică, 27 februarie anul trecut, după ce Surpreet Dhillon a luat legătura cu Murray prin Instagram și WhatsApp.

Murray s-a întâlnit cu cele două femei în fața apartamentului său. Procurorul a declarat că cele două femei au împărțit coniac cu Murray și „i-au dat GHB pentru a-l adormi".

Drogul nu a fost suficient de puternic pentru a-l adormi

„Doamnele Dhillon și Awe recunosc că au intrat în apartament cu GHB și că i-au dat GHB. Recunosc că au mai făcut acest lucru înainte, adormind bărbații și furând obiecte de la ei, inclusiv ceasuri“, a spus procurorul. Între cele două femei și victimă a existat o apropiere, deoarece ADN-ul lor a fost găsit pe ambele părți ale feței și gâtului victimei. Doza de GHB nu a fost suficient de puternică pentru a-l pune la pământ pe Murray, iar complicii lor au fost contactați.

Dhillon a recunoscut că a jefuit șase bărbați prin această metodă, iar Awe a fost implicată în patru cazuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”