Bărbatul care și-a incendiat mașina la CSM, cercetat pentru distrugere și îngreunarea circulației

Bărbatul care și-a incendiat mașina la CSM, cercetat pentru distrugere și îngreunarea circulației

Bărbatul care și-a incendiat mașina în fața CSM este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Potrivit unui comunicat DGPMB transmis AGERPRES, vineri la prânz, prin sistemul 112, a fost sesizat un incendiu la un autoturism aflat pe Calea Plevnei, în dreptul numărului 168, sector 6.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, precum și polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, care au demarat cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs acest eveniment.

De asemenea, au fost luate măsuri pentru restricționarea traficului rutier în zonă.

''Conducătorul autoturismului a fost condus pentru audieri la secția de poliție. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice'', se precizează în comunicatul citat.

AGERPRES/(AS — autor: Cristina Tatu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante