Bărbatul cu care se iubește Cristina Bâtlan, investitorul de la „Imperiul Leilor”

Bărbatul cu care se iubește Cristina Bâtlan, investitorul de la „Imperiul Leilor”

Cristina Bâtlan a fost cerută în căsătorie de ziua ei de naștere, la Veneția, de Petru, tot om de afaceri.

Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan, investitorul de la „Imperiul Leilor”, a dezvăluit cu ce se ocupă viitorul ei soț. Petru este om de afaceri ca și ea și este client al magazinului ei de pantofi.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, e a dezvăluit dar cum a cucerit-o, ferindu-i verigheta de logodnă, anunță libertatea.ro.

„De ziua mea a venit cererea brusc și de-aia adevărată, ca în filme. Este inel, verigheta e aia fără pietre. Da, e verighetă de logodnă! (…) De ziua mea a venit cererea brusc și de-aia adevărată, ca în filme, am fost șocată. Eu care sunt asul filmelor, am rămas șocată. Cred că în orice femeie există o parte extrem de adevărată, în care te asociezi cu emoția, lași să apară vulnerabilitatea, indiferent cât de tare ești, ce om de afaceri ești, până la urmă ești o femeie care are un suflet”, a spus afacerista în emisiune.

Ea a precizat că s-au cunoscut online, iar pe bărnat îl cheamă Petru.

El lucrează tot în domeniul afacerilor, e important să ai lângă tine un om care are același stil de viață, altfel nu aveți subiecte comune. El mi-a scris, era client, era interesat de niște pantofi și am început să vorbim. Și să vorbești despre pantofi cu talpă de talpă..nu multă lume mai știe lucrurile astea, acest om mi-a scris „Uite, am nevoie de nu știu ce perechi”, el știa modelele, codurile pantofilor. Ăsta a fost startul, a durat luni de zile până ne-am întâlnit. Și întâlnirea a fost ceva firesc. Era un om normal și m-am întâlnit cu el prima oară la masă cu alți oameni, nici nu mi-a dat prin cap să mă gândesc la așa ceva. Asta m-a făcut și mai mult să mă uit în urmă și mi-am dat seama că are legătură cu nevoia de a avea ceva”, a mai povestit femeia de afaceri.

Cât despre relația cu fostul soț, Cristina Bâtlan spune că sunt prieteni și chiar a participat la căsătoria lui cu actuala soție.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”