Băsescu: Foarte mulți sunt interesați să ies din politică, inclusiv Iohannis și Ponta

Băsescu: Foarte mulți sunt interesați să ies din politică, inclusiv Iohannis și Ponta

Fostul președinte Traian Băsescu a susținut luni că foarte mulți au interes ca el să iasă din politică, inclusiv președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta. "Dacă observați și prin media sunt trimise echipe, peste tot pe unde merg se urmărește crearea unei presiuni pe mine, pe familie să renunț la politică (...). Vă mărturisesc că am stat două luni în care nu am avut ieșiri publice, dar am constat că degeaba stau. (...) În alea două luni m-au tocat de dimineața până seara și pe mine, și pe familie", a declarat Băsescu la B1TV.

Întrebat dacă în afară de Dan Voiculescu mai are cineva interese ca el să iasă din politică, a răspuns: "Foarte mulți".

"Cred că Iohannis nu e interesat deloc să rămân în politică, Ponta nu e interesat deloc să rămân în politică, aici mă refer și la cei din jurul lor. Nu știu de ce ar fi interesată doamna Macovei să rămân în politică, dar nu o suspectați că ea trimite golanii ăștia să fluiere. Eu sunt un cetățean liber care e fluierat de niște golani, nu mai sunt președinte. (...) Hai să le spunem derbedei plătiți", a adăugat Băsescu, care a fost huiduit la intrarea în sediul B1TV. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?