Băsescu o ține-nfiptă la Dragnea! Contre cu PROSTUL de Codrin Ștefănescu

Băsescu o ține-nfiptă la Dragnea! Contre cu PROSTUL de Codrin Ștefănescu

Băsescu o ține-nfiptă la Dragnea! Într-o postare scurtă pe Facebook, așa ca de Revelion, fostul idol al Leanei din Pleșcoi îi toarnă Țărănoiului Penal un borcan de ardei iute peste sarmalele din farfurie. Însă mult mai tare este „discuția” dintre Băsescu și cretinul României, Codrin Ștefănescu.

„Gânduri de revelion
Sunt tare curios dacă, după Grindeanu, Dragnea va propti în guvern toată unitatea, adică şi pe domnii Tâlvăr, Tudose, Vlase, Pop etc”, a scris, băgând iar bățul printre uluci, fostul președinte.

Toți cei pomeniți de Băsescu sunt recunoscuți și declarați cu SRI în suflet...

De pildă, lucrarea de doctorat a lui Mihai Tudose, favorit pentru postul de ministru al Economiei, se numeşte „Infrastructura critică – model şi strategie managerială” şi a fost susţinută în 2010, la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” – universitate subordonată Serviciului Român de Informaţii (SRI). În acelaşi an a fost publicată la RAO International Publishing Company. La începutul şi la sfârşitul volumului au semnat cuvinte laudative adjunctul şefului SRI, Florian Coldea, respectiv şeful din acea vreme al instituţiei, George Maior.

„Nivelul teoretico-aplicativ ridicat, bazat pe o bună cunoaştere şi un studiu aprofundat al problematicii, sistematizarea eficientă a ideilor, în mod special gradul ridicat de adecvare şi consistenţă al sugestiilor privind managementul acestei categorii de infrastructuri reprezintă argumente solide pentru considerarea lucrării drept un document de referinţă în domeniu”, a scris Coldea.

Prezent în platoul România TV la emisiunea moderată de Victor Ciutacu, fostul președinte al României, Traian Băsescu a avut un schimb de replici cu cretinul României, Codrin Ștefănescu.

Schimbul de replici a avut loc în momentul în care Traian Băsescu a spus că  ”președintele trebuia să convoace din nou consultări după ce a respins prima propunere” pentru a urma ”logica constituțională”, dar și că în timpul mandatului său a apelat la mai multe puncte din Constituție pentru a consulta Guvernul Ponta.

În momentul respectiv, prezent în platou, Codrin Ștefăneascu i-a transmis că ”dumneavoastră ați călcat Constituția în picioare timp de 10 ani. Una spuneți acum, una postați pe Facebook. Vreau să vă întreb dacă i-ați sugerat lui Iohannis la Cotroceni să ne respingă prima desemnare?” moment în care fostul șef al statului a replicat că ”Eu v-o respingeam și pe a doua cu toate amenințările voastre”. 

Ulterior, Codrin Ștefănescu l-a acuzat că are o ”relație personală cu Iohannis” continuând cu ”dacă venea un partid cu 5% la Băsescu să îi ofere prim-ministru îi dădea afară din Cabinet”, făcând referire la propunerea PMP, Eugen Tomac.

Traian Băsescu a replicat spunând că ”ăsta care are păr mai puțin ca mine, e atât de zbuciumat încât nu știe ce aș fi făcut. Dacă venea un partid cu 5% să îmi propună prim ministru în locul lui Ponta, pe ăla îl puneam” menționând că urmărea ”condiții de dizolvare a Parlamentului”.

Iată schimbul de replici care a avut loc ulterior:

Codrin Ștefănescu: Încălcând Constituția! Asta l-ați învățat și pe Iohannis la Cotroceni!

Traian Băsescu: Cu propagandistul ăsta cu păr mai puțin ca mine nu am ce să discut.

Codrin Ștefănescu: Vorbesc cu Lucifer. Propagandistul nu fuge din studio și vorbește cu Stăpânul Inelelor.

(...)

Traian Băsescu: Recunosc, m-am băgat în campania din 2008 a partidului. Dar l-am făcut să ia două mandate mai mult decât PSD. Un președinte trebuie să știe când să se bage.

Codrin Ștefănescu: Dar era legal să faceți treaba asta?

Traian Băsescu: A trecut măi Ștefănescule, vrei să mă suspenzi acum?

Codrin Ștefănescu: De câte ori aș avea ocazia aș face-o! (n.r. - A fost replica liderului PSD care a sârnit hohote de râs în platou).


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...