Bătaie pe stradă între două eleve din Găești. Băieții au asistat pasivi VIDEO

Bătaie pe stradă între două eleve din Găești. Băieții au asistat pasivi VIDEO

Cele două eleve au avut ceva de împărțit în trecut, iar una dintre ele a pândit momentul când au coborât dintr-un autobuz și a pornit scandalul. S-au lovit cu pumnii, palmele, picioarele, s-au tăvălit și s-au tras de păr.

Oamenii legii au întocmit un dosar. FOTO Captură - cronica-gaestiului.ro

O colegă este cea care intervine între bătăușe, încercând să le despartă. Deși erau de față și mai mulți băieți, aceștia asistă pasiv, uitându-se ca la un meci într-un ring de box.

Una dintre fete a depus plângere la Poliția din Găești. Oamenii legii au deschis în cauză un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Răfuielile între fete, la ordinea zilei în Găești

În ultima vreme, tot mai multe fete în spaţiul public în ipostaze care nu le fac deloc cinste. Mai mult, în Găeşti s-a format o gaşcă de fete care a băgat spaima în mai multe eleve din oraș.

Victimele sunt abordate în diferite locuri şi bătute, fără niciun motiv. Asta a păţit o fată de la Şcoala „Şerban Cioculescu” din Găeşti, care a picat în mâna bătăuşelor.

Fata a fost lovită cu pumnii şi picioarele şi trasă de păr.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru bătaie între fete

Toate aceste cazuri au intrat şi în atenţia poliţiştilor de la IPJ Dâmboviţa, care s-au sesizat din oficiu în urma apariţiei imaginilor în spaţiul public.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, iar cercetările au fost preluate de un procuror.

Fetele bătăuşe au fost identificate. Ele sunt minore şi au vârste cuprinse între 12 şi 14 ani.

Violenţa între elevi este un subiect care le dă de gândit și psihologilor, mai ales că şcoala ar trebui să fie un loc în care cei mici se educă și se disciplinează.

Violența se manifestă în diferite forme, iar școala devine spațiul în care conflictele dintre elevi evoluează. Acest tip de violență se poate manifesta verbal, psihic sau fizic, iar rolul unui psiholog în astfel de cazuri devine unul primordial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...