Bătută și abuzată de iubit cu coada de la mătură/Drama cântăreței Roxen, care va reprezenta România la Eurovision cu melodia „Amnesia”

Bătută și abuzată de iubit cu coada de la mătură/Drama cântăreței Roxen, care va reprezenta România la Eurovision cu melodia „Amnesia”

Roxen, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2021, va interpreta melodia "Amnesia" pe scena de la Rotterdam, a decis aseara juriul selectiei nationale, din care au facut parte Luminita Anghel, Andrei Tudor, Liana Stanciu, Lucian Stefan, Bogdan Paun, Liviu Elekes, Bogdan Pavlica, Dan Manoliu si Gabriel Scirlet.

Despre piesa "Amnesia", Roxen a declarat: "Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune si mai putin bune, insa ceea ce conteaza este ca am avut cateva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personala, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trait in ultima perioada si le da voce. O simt aproape de mine, ma reprezinta, iar sufletul meu si trairile mele se regasesc in ea".



A lovit-o cu o coada de matura

Anul trecut, artista in varsta de 21 de ani a fost victima unor acte de violenta pe data de 8 iunie, in urma carora a facut plangere la politie. Totul a pornit de la gelozia iubitului. Acesta s-ar fi trezit in timpul noptii, moment in care a vazut-o pe artista in timp ce trimitea mesaje pe telefon. Banuind ca ea facea schimb de mesaje cu un alt barbat, fostul iubit ar fi inceput sa ii ceara explicatii si a devenit violent, lovind-o cu pumnii si palmele peste fata, spate si torace. Nu s-ar fi oprit aici, ci ar fi continuat sa o loveasca cu o coada de matura peste genunchi.

Roxen a facut plangere la Politie si a obtinut un ordin, in virtutea caruia, fostul iubit al lui Roxen e obligat "sa pastreze o distanta de minimum 500 de metri fata de reclamanta, fata de resedinta reclamantei din Bucuresti si fata de locul de munca al reclamantei, din Bucuresti".

Lupta impotriva violentei domestice

Cosmarul pe care l-a indurat cantareata a fost dezvaluit pentru Pro TV, tanara marturisind ca intelege foarte bine problema violentei domestice, tocmai pentru ca a trecut printr-o asemenea situatie, si insista ca de fiecare data trebuie luate masuri urgent deoarece lucrurile degenereaza foarte repede. Marturisirile ei vin in contextul in care lumea mondena a ultimelor saptamani a fost marcata de scandaluri declansate de vloggeri si alte persoane publice, care au instigat la violenta mai ales impotriva femeilor.

"Am avut ghinionul sa trec prin aceasta experienta, consider ca a fost o lectie importanta si stiu ce greseli sa nu mai repet. Inteleg foarte bine care este situatia la nivel global, dar si la nivel national, cu privire la problema violentei domestice. Am fost abuzata emotional si santajata, dar asta nu m-a oprit sa lupt pentru a incerca sa elimin aceasta problema care, bineinteles, ma macina. Consider ca trebuie luate masuri in aceste situatii, indiferent de gravitatea lor, pentru ca ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare", a spus Roxen.




A dat lovitura cu "Ce-ti canta dragostea"

Larisa Roxana Giurgiu, cunoscuta profesional ca Roxen, este artista a casei de discuri Global Records si s-a remarcat prin colaborarea cu Sickotoy pe "You Don't Love Me" (2019), piesa care a ajuns pe locul 3 in Airplay 100 si a fost difuzata pe posturile de radio ale altor cateva tari.

Roxen ar fi trebuit sa reprezinte Romania la Concursul Muzical Eurovision 2020, dar acesta a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus. Ea a fost confirmata ca fiind reprezentanta Romaniei la Concursul Muzical Eurovision 2021.

Nascuta pe 5 ianuarie 2000 in Cluj-Napoca, Roxen a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de sapte ani. In copilarie a luat, de asemenea, lectii de canto si pian. Genul principal al lui Roxen este deep house. Prin stil muzical si aparitie, Roxen este asemanata cu artiste precum Dua Lipa si Billie Eilish.

Single-ul de debut al artistei, "Ce-ti canta dragostea", a fost lansat in noiembrie 2019. Videoclipul piesei a fost vizionat de peste 29 milioane de ori pe YouTube, melodia fiind difuzata in heavy rotation la posturile de radio comerciale din Romania.

View this post on Instagram

A post shared by ROXEN (@isroxen)


SURSA: Ziare.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”