Bază a grupului de mercenari Wagner, din regiunea Lugansk, distrusă în urma bombardamentelor

Bază a grupului de mercenari Wagner, din regiunea Lugansk, distrusă în urma bombardamentelor

Potrivit acestuia, baza PMC „Wagner” din Kadiivka era situată pe teritoriul stadionului local. Ca urmare a unei lovituri masive, obiectivul Forţelor Armate ruse a fost distrus, conform news.storyua.ua .

Jurnalistul a spus că doar un mercenar de la Wagner PMC a supravieţuit bombardamentelor.

„Stadionul din Stakhanov, unde se află baza Wagner, este în flăcări. Potrivit informaţiilor preliminare, o persoană a supravieţuit”, a scris Roman Bochkala.

Administraţia de ocupaţie a regiunii Lugansk raportează că la Kadiivka, s-a tras cu rachete cu lansare multiplă BM-21 Grad.

Potrivit „Procuraturii Generale a LPR”, bomardaentele au avut loc în jurul orei 5:00 dimineaţa, pe 9 iunie. Obuzele ar fi lovit un bloc de apartamente, distrugând clădirea. Cel puţin trei localnici au fost ucişi.

Administraţia de ocupaţie nu a publicat, fotografii din zona în care au ajuns gloanţele propulsate de rachete în zona rezidenţială KadiIivka şi nu au confirmat informaţiile despre distrugerea bazei Wagner.

Ocupanţii spun că rachete au fost lansate din Bakhmut controlat de ucraineni, însă conform sursei citate, raza maximă de acţiune a BM-21 Grad este de până la 42 de kilometri, iar distanţa dintre oraşe este de cel puţin 50 de kilometri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...