Baza aeriană rusă din Kursk a fost lovită de o dronă

Baza aeriană rusă din Kursk a fost lovită de o dronă

O bază aeriană rusă din Kursk a fost lovită miercuri seara de o dronă, a declarat un înalt oficial ucrainean, relatează The Guardian.

Anton Gerashchenko, un consilier prezidențial senior al lui Volodimir Zelenski, a postat o serie de actualizări pe Telegram, spunând că o „dronă necunoscută” a lovit instalația militară.

Citând rapoarte nespecificate din presa rusă, el a spus că au avut loc „două explozii în Kursk , lângă aerodrom”. „Dronă necunoscută a lovit o instalație militară din Kursk ”, a adăugat el mai târziu.

Imaginile care circulă online par să arate că o serie de explozii zguduie orașul în vestul Rusiei, în jurul orei 22:00, ora locală.

Organizația rusă de presă RIA l-a citat pe guvernatorul regional Roman Starovoit spunând că „Apărarea aeriană a lucrat seara deasupra regiunii Kursk, nu au existat victime și nicio pagubă”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?