BBC: Cea mai mică autostradă din lume face de rușine o națiune. Aici ne-ați adus, băi Dragnea, căcatule, tu și PSD!

BBC: Cea mai mică autostradă din lume face de rușine o națiune. Aici ne-ați adus, băi Dragnea, căcatule, tu și PSD!

BBC: Cea mai mică autostradă din lume face de rușine o națiune. Aici ne-ați adus, băi Dragnea, căcatule, tu și PSD! Cea mai mică autostradă din lume face de rușine o națiune, scrie BBC despre protestul de vineri organizat în România, în cadrul mișcării #șîeu inițiată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit simbolic un metru de autostradă pentru a atrage atenția asupra infrastructurii rutiere critice din România. BBC notează că România înregistrează cel mai mare număr de accidente rutiere din UE soldate cu morți, citează g4media.ro.

Citește articolul integral pe BBC

Context. Și agenția de știri Bloomberg acordă atenție amplului protest care a avut loc vineri din România. Într-un articol publicat la scurt timp după manifestația care a cuprins întreaga țară, agenția notează: sătul să circule pe cele mai proaste drumuri din UE, un om de afaceri român a găsit o nouă metodă pentru a-și exprima furia.

Bloomberg prezintă un grafic cu un punctaj din care rezultă că România are, la 12 ani de la aderare, cea mai proastă infrastructură din Uniunea Europeană, fiind notată pe o scară de la 1 la 8 cu 3 puncte, fiind situată în urma Maltei, Letoniei și Bulgariei.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică