Becali a recunoscut că a greșit alegerea echipei cu CFR Cluj. Ce jucător a "desființat" patronul de la FCSB

Becali a recunoscut că a greșit alegerea echipei cu CFR Cluj. Ce jucător a "desființat" patronul de la FCSB

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că a greșit alegerea primului 11 pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Becali a recunoscut că a greșit alegerea echipei cu CFR Cluj

El a recunoscut că a greșit prin titularizarea lui Omrani în locul lui David Miculescu.

Unde am greșit eu e că am greșit cu Omrani. Trebuia să joace David Miculescu”, a spus Gigi Becali, la Digisport .

Becali l-a criticat dur pe Florinel Coman la finalul partidei pentru ratarea acestuia din minutul 76, atunci când CFR Cluj conducea deja cu 1-0.

”Mi s-a părut meciul foarte bun, dar dacă ratezi din cinci metri cu poarta goală, n-ai cum să câștigi meciul. La Coman mă refer, da. Era 1-0, dar un punct pentru noi era extraordinar, rotunjeam punctele, un punct azi făcea cât două puncte.

Asta-i acțiune de fotbal? Mingea era în aer și el se plimba. El nu era concentrat. El se plimba. La Coman mă refer. Ăla bătuse lovitura liberă și el era cu spatele, se uita. A urmărit faza, ce a urmărit? Mingea e în aer și el e cu spatele. Unde-și revine? Că dacă era acolo central... Cu faze din astea nu ai cum să joci fotbal.

Vezi dacă nu m-am implicat la rezerve? N-am avut atacant și a intrat Coman. Dacă mă implicam, era Dumiter pe bancă și aveam atacant. Noi n-avem atacant și îl ținem pe Bouhenna. Nu m-am implicat.

Eu vorbesc cu voi mai mult să-i atac pe colaboratorii mei, altfel n-aș vorbi. Ce să vorbesc? Oricum sunteți toți împotriva mea. Așa vorbesc să-i atac pe ei ca să își facă treaba cum trebuie. Eu am greșit cu Omrani, trebuia să joace David Miculescu”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Deja un jucător a intrat pe lista neagră a patronului vicecampioanei. Omrani este aproape ca și plecat de la FCSB, potrivit declarațiilor lui Becali de la finalul meciului care nu a fost deloc mulțumit de evoluția acestuia împotriva fostei sale echipe.

„Omrani deja nu mai... cam la revedere cu el! A pierdut toate mingile. Asta e, o să plece în vară și cu asta basta. Poate asta vrea, să rămână tot timpul liber. Poate asta-i place lui.

Am zis că e mai atacant decât David Miculescu. Și Cordea a fost mort, trebuia să joace Miculescu în dreapta, Cordea n-a avut nicio realizare”, a spus Gigi Becali la Prima Sport.

FCSB a ratat ocazia de a reveni pe podium, în partida restantă din etapa a noua disputată pe teren propriu cu CFR Cluj. Formația lui Dan Petrescu a obținut la limită, scor 1-0, victoria în această seară și a egalat liderul Farul Constanța.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?