Becali, audiat de DNA Craiova în dosarul transferului lui Mihai Costea

Becali, audiat de DNA Craiova în dosarul transferului lui Mihai Costea

George Becali, finantatorul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, a fost audiat, joi dupa amiaza, la DNA Craiova, in calitate de martor in dosarul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua, potrivit Mediafax.

Becali a fost insotit de Ionut Lutu si a fost fotografiat de catre jurnalisti din Craiova in momentul in care a iesit din sediul DNA, potrivit Digisport.

Conform informatiilor publicate pe editie.ro, Adrian Mititelu a fost citat de DNA Craiova in calitatea de suspect pentru savarsirea infractiunilor de sustragere de sub sechestru si inselaciune, in urma cu 9 zile. "Mai precis, sunt acuzat ca am pagubit ANAF prin acordul de transfer incheiat de subsemnatul in 23 martie 2011 in ceea ce priveste jucatorul Costea Mihai Alexandru de la FC Universitatea Craiova la Steaua Bucuresti." a scris omul de afaceri pe o retea de socializare.

Adrian Mititelu este de parere ca nu a gresit cu nimic in urma cu cinci ani cand a decis sa-l transfere pe pe Mihai Costea la Steaua. "Foarte important este de retinut faptul ca ANAF instituise sechestru pentru drepturile federative ale jucatorului in cuantum de 1.000.000 lei, insa din sumele de bani platite de FC Steaua in urma asa-zisului transfer s-a achitat catre ANAF suma de 1.700.000 lei. Din punctul meu de vedere nu exista nicio fapta penala savarsita cu ocazia acestor tranzactii.", a mai spus Mititelu, care a adaugat ca suma incasata de Universitatea Craiova din tranzactia cu Steaua a fost folosita pentru a plati restantele salariale ale jucatorilor olteni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…