Becali nu mai suportă umilinţele. Îşi face jucătorii căcăcioşi

Becali nu mai suportă umilinţele. Îşi face jucătorii căcăcioşi

Patronul de la FCSB nu l-a menajat pe Adrian Şut (23 de ani), chiar dacă în urmă cu câteva luni îl ridica în slăvi pe închizătorul formaţiei sale: ”Va fi cel mai mare fotbalist al României, veţi vedea. E cinci clase peste Pintilii”.

Acum, după evoluţia lui Şut din cel mai recent meci al celor de la FCSB, 1-1 cu CS Mioveni, şterge pe jos cu mijlocaşul defensiv, după ce acesta nu a reuşit să blocheze adversarii la faza golului primit de FCSB.

”Dacă era după mine, făceam mai mare sacrificiu la meciul cu Mioveni. Dacă era după mine, nici Tavi Popescu, nici Ovidiu Popescu nu jucau. Dar nu m-am băgat. Sunt puţin supărat, dacă îi dai pasă unui adversar, apoi mai şi deviezi mingea în poartă... Dacă eşti fotbalist la FCSB, nu dormi, tată! Nu e pat de dormit în careu la FCSB!

Câtă bază mi-am pus în băiatul ăsta... (n.r. Adrian Şut) dar probabil de frică, a văzut concurenţă, şi în loc să reacţioneze altfel a făcut caca. Doamne, iertaţi-mă, am scăpat”, a spus Becali la Pro Arena.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...