Bella Hadid, top modelul momentului

Bella Hadid, top modelul momentului

A fost imposibil să nu o remarci pe Bella Hadid în cadrul recentei Săptămâni a modei de la New York sau în numeroasele campanii publicitare care au făcut din această tânără, de origine palestiniană, top modelul momentului, relatează AFP.

Defilări pentru Tommy Hilfiger din Los Angeles și prezentări pe podium la New York Fashion Week: Bella Hadid, care a împlinit recent 20 de ani, a participat la 11 evenimente într-o săptămână, cu mult înaintea altor top-modele, inclusiv vedeta Kendall Jenner (6), sau propria soră Gigi (3).

Regină a modei pręt-a-porter, Bella care are 1,75 m înălțime fost intens solicitată și la prezentările din ianuarie ale caselor de modă Chanel sau Givenchy. Cu ochii albaștrii-verzui, părul șaten și pielea arămie, Isabella Khair Hadid, este prezentă și pe afișele campaniilor publicitare ale unor firme ca DKNY, Moschino, Fendi, Zadig &Voltaire sau Tag Heuer.

Alături de sora sa Gigi, care numără de 30 milioane de abonați pe Instagram și care i-a deschis calea, Bella Hadid face parte din noua generație de top modele a căror prezență pe rețelele de socializare le-a sporit notorietatea. Scurta sa idilă cu solistul canadian The Weeknd, pe numele său adevărat Abel Tesfaye, a suscitat de asemenea multe pasiuni.

Bella și-a început cariera la 18 ani, o vârstă destul de avansată în acest domeniu, iar deschizătoare de drumuri i-a fost sora ei, Gigi Hadid. Își datorează aspectul exotic tatălui său, Mohamed Hadid, promotor imobiliar care a devenit milionar și este o întruchipare a visului american. Palestinian născut la Nazaret, a emigrat în SUA după o scurtă trecere prin Siria.

Yolanda Hadid, mama fetelor, este fost manechin de origine olandeză, și a divorțat de soțul ei în 2000; este una din principalele protagoniste ale programului de reality show "The Real Housewives of Beverly Hills".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

4 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

5 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon