Ben Wallace îi asemănă pe Serghei Șoigu și Valeri Gherasimov cu Stan și Bran

Ben Wallace îi asemănă pe Serghei Șoigu și Valeri Gherasimov cu Stan și Bran

Aflându-se la summitul NATO, organizat la Vilnius, ministrul Apărării al Marii Britanii, Ben Wallace, a asemănat miercuri doi dintre cei mai de seamă lideri militari ai Rusiei cu legendarii Stan şi Bran, relatează Reuters.

Serghei Șoigu și Valeri Gherasimov FOTO Profimedia

Într-o discuție cu reporterii, Wallace i-a asemănat pe ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, și pe șeful Statului Major al armatei ruse, Valeri Gherasimov , cu cel mai cunoscut duo al comediei, Stan și Bran.

În plus, ministrul britanic al Apărării a mai semnalat faptul că Șoigu și Gherasimov au rămas la comanda „operațiunii militare speciale” din Ucraina, în vreme ce Serghei Surovikin, supranumit Generalul „Armaghedon”, a dispărut din lumina reflectoarelor de la rebeliunea efemeră a grupului de mercenari Wagner, care a avut loc la 24 iunie.

L-a văzut cineva pe Surovikin recent? Unul dintre cei mai buni generali de-ai lor a dispărut momentan”, a afirmat ministrul britanic al Apărării. „Şi i-au păstrat pe Stan şi Bran la conducerea campaniei. Îi aveţi pe Gherasimov şi pe Şoigu acolo”, a continuat el.

De asemenea, conform unor critici din Occident și din Rusia, armata lui Putin din Ucraina a fost prost echipată și a răspuns lent. Mai mult decât atât, liderul de la Kremlin a ales să-i păstreze pe cei doi lideri militari la comanda „operațiunii militare speciale”.

Aceasta este o veste bună pentru Ucraina. Aşa ceva ai vrea la conducere”, a mai adăugat Ben Wallace ironic.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

5 „Ar fi primul val al ofensivei”