Berlusconi a părăsit spitalul din Monaco, unde era tratat pentru aritmie

Berlusconi a părăsit spitalul din Monaco, unde era tratat pentru aritmie

Magnatul şi fostul şef al guvernului italian Silvio Berlusconi, 84 de ani, a părăsit vineri dimineaţă Centrul cardio-toracic din Monaco, unde era îngrijit pentru probleme de aritmie cardiacă, a anunţat un purtător de cuvânt al partidului său pentru AFP.

O ambulanţă Mercedes neagră cu geamuri fumurii şi înmatriculată în Italia a părăsit la ora 11:45 Centrul cardio-toracic din Monaco.

 

Foto: (c) SEBASTIEN NOGIER/EPA

Un purtător de cuvânt al partidului Forza Italia (FI) afirmase joi că Berlusconi, spitalizat luni, este supus acolo unor "examinări" şi se va întoarce acasă "în câteva zile".

"Vreau să asigur pe toată lumea: am o sănătate bună", afirmase în aceeaşi seară miliardarul pe pagina sa de Facebook, evocând examinări "impuse din precauţia medicilor săi".

Fiu al unui angajat al unei bănci milaneze, născut la 29 septembrie 1936, Silvio Berlusconi a fondat un imperiu industrial şi financiar printre cele mai puternice din Europa înainte de a intra în politică.

În fruntea holdingului Fininvest şi a grupului de televiziune Mediaset, dar şi a clubului de fotbal AC Milan, el a devenit la începutul anilor 2000 cel mai bogat om din Italia şi aşa a şi rămas timp de zece ani.

Prietena actuală a lui Berlusconi - cunoscut pentru pasiunea sa pentru femei tinere - are cu 53 de ani mai puţin decât el, notează AFP.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Informații certe

3 Așa o fi?

4 Îngrijorare în Anglia după apariția „mâncătoarei de carne”, o infecție care se transmite sexual şi care cauzea…

5 „Sunt foarte mulți idioți, eu i-aș aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câți mor în toată …