Bia Khalifa, dată afară de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: „Ce ai făcut nu poate fi tolerat“

Bia Khalifa, dată afară de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: „Ce ai făcut nu poate fi tolerat“

Concurenta a fost dată afară din show-ul de la Pro TV, după ce a încălcat regulamentul grav: a agresat-o și scuipat-o pe Ami.

Bia Khalifa, dată afară de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“:FOTO PRO tv

Bia Khalifa a ieșit în evidență încă de la prima ediție a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, când s-a certat cu altă concurentă, Ruxi, și i-a aruncat un pahar cu apă în față. A urmat un alt conflict deschis cu actorul Cornel Palade, pe care, de asemenea, l-a jignit și înjurat.

Aproape toți paticipanții la show au avut dispute mai mari sau mai mici cu Bia Khalifa. De mai multe ediții este într-un permanent în conflict cu Ami, pe care o provoacă și o jignește constant. Totul a culminat cu ediția de joi seara, când starleta OnlyFans a înjurat-o, agresat-o și scuipat-o pe colega sa din jungla dominicană.

A fost momentul în care organizatorii de la Pro TV au decis că este prea mult și au eliminat-o din competiție.Adela Popescu și Cabral au sosit în tabăra concurenților și au făcut anunțul.

Bia Khalifa: „Trebuia s-o scuipe cineva pe asta“

Când omul este pus în situații extreme, ne place să vedem că reușește să rămână om. Ați avut libertate totală în a vă alege acțiunile, gesturile, în a vă lua deciziile. Dar această libertate totală este întotdeauna sub semnul unui regulament“, a spus Cabral.

Este regulamentul bunului simț. Ne dorim ca ceea ce le arătăm oamenilor să servească drept exmplu. Când lucrul acesta nu e mai întâmplă, suntem nevoiți să luăm măsuri drastice. Adică să aplicăm regulamentul“, a completat Adela Popescu.

„Iar regulamentul spune foarte clar: Bia, ceea ce ai făcut azi, nu poate fi tolerat. Te rog să-ți strângi rucsacul și să părăsești tabăra“, a încheiat Cabral.

Nu-mi pare rău pentru ceea ce am făcut. Trebuia s-o scuipe cineva pe asta și să-i spună niște chestii“, a declarat Bia Khalifa în ultimul său testimonial.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

2 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”

3 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

4 Citiți, oameni buni! / Ambasada SUA din Rusia a făcut public un scurt inventar al armelor și echipamentelor trimise de americani în URSS în timpul celui…

5 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj