Bia Khalifa, dată afară de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: „Ce ai făcut nu poate fi tolerat“

Bia Khalifa, dată afară de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: „Ce ai făcut nu poate fi tolerat“

Concurenta a fost dată afară din show-ul de la Pro TV, după ce a încălcat regulamentul grav: a agresat-o și scuipat-o pe Ami.

Bia Khalifa, dată afară de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“:FOTO PRO tv

Bia Khalifa a ieșit în evidență încă de la prima ediție a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, când s-a certat cu altă concurentă, Ruxi, și i-a aruncat un pahar cu apă în față. A urmat un alt conflict deschis cu actorul Cornel Palade, pe care, de asemenea, l-a jignit și înjurat.

Aproape toți paticipanții la show au avut dispute mai mari sau mai mici cu Bia Khalifa. De mai multe ediții este într-un permanent în conflict cu Ami, pe care o provoacă și o jignește constant. Totul a culminat cu ediția de joi seara, când starleta OnlyFans a înjurat-o, agresat-o și scuipat-o pe colega sa din jungla dominicană.

A fost momentul în care organizatorii de la Pro TV au decis că este prea mult și au eliminat-o din competiție.Adela Popescu și Cabral au sosit în tabăra concurenților și au făcut anunțul.

Bia Khalifa: „Trebuia s-o scuipe cineva pe asta“

Când omul este pus în situații extreme, ne place să vedem că reușește să rămână om. Ați avut libertate totală în a vă alege acțiunile, gesturile, în a vă lua deciziile. Dar această libertate totală este întotdeauna sub semnul unui regulament“, a spus Cabral.

Este regulamentul bunului simț. Ne dorim ca ceea ce le arătăm oamenilor să servească drept exmplu. Când lucrul acesta nu e mai întâmplă, suntem nevoiți să luăm măsuri drastice. Adică să aplicăm regulamentul“, a completat Adela Popescu.

„Iar regulamentul spune foarte clar: Bia, ceea ce ai făcut azi, nu poate fi tolerat. Te rog să-ți strângi rucsacul și să părăsești tabăra“, a încheiat Cabral.

Nu-mi pare rău pentru ceea ce am făcut. Trebuia s-o scuipe cineva pe asta și să-i spună niște chestii“, a declarat Bia Khalifa în ultimul său testimonial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență