Bihor: Procurorii continuă cercetările în cazul tinerei ucise de Adrian Hladii

Bihor: Procurorii continuă cercetările în cazul tinerei ucise de Adrian Hladii

Procurorii continuă cercetările în cazul tinerei ucise de inculpatul Adrian Hladii, care a decedat sâmbătă seara, pentru lămurirea tuturor circumstanțelor faptelor și stabilirea tuturor formelor de participație penală la acestea, a anunțat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău.

*UPDATE Bihor: Ucigașul tinerei de 24 de ani a murit sărind de la etajul patru al unui bloc de locuințe

Aceasta a precizat că, având în vedere informațiile rezultate din strategia de anchetă, în seara zilei de 18 martie, organele de poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, au descins în vederea efectuării unei percheziții într-un imobil aflat pe o stradă din municipiul Oradea, existând indicii că inculpatul Adrian Hladii s-ar ascunde acolo.

"În momentul în care anchetatorii au pătruns în apartamentul situat la etajul IV al imobilului, inculpatul a sărit în gol cu consecința producerii unor multiple leziuni, starea acestuia fiind deosebit de gravă. S-a solicitat imediat intervenția la fața locului a unui echipaj medical în vederea acordării primului ajutor, însă inculpatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și, la scurt timp, a decedat", a declarat Maria Cotrău.

Tânăra a fost înmormântată sâmbătă, în jurul orei 15,00, în Cimitirul Municipal din Oradea, fiind condusă pe ultimul drum de aproape 500 de persoane.

Un sobor de șapte preoți ortodocși au oficiat slujba religioasă de înmormântare, inclusiv unul venit din Sălaj, județul de baștină al părinților Daliei.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un roi de drone ucrainene a „măcelărit” o importantă bază aeriană rusă, sediul unui regiment de aviație cu bombardiere Su-34

2 Foarte interesante amănunte!

3 Dezvăluiri de-ți stă mintea-n loc despre Coldea în presa din Albania

4 Știați că Egiptul are peste 20 de escadrile cu 5 tipuri diferite de avioane de luptă?

5 Așa o fi?