Bihor: Procurorii continuă cercetările în cazul tinerei ucise de Adrian Hladii

Bihor: Procurorii continuă cercetările în cazul tinerei ucise de Adrian Hladii

Procurorii continuă cercetările în cazul tinerei ucise de inculpatul Adrian Hladii, care a decedat sâmbătă seara, pentru lămurirea tuturor circumstanțelor faptelor și stabilirea tuturor formelor de participație penală la acestea, a anunțat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău.

*UPDATE Bihor: Ucigașul tinerei de 24 de ani a murit sărind de la etajul patru al unui bloc de locuințe

Aceasta a precizat că, având în vedere informațiile rezultate din strategia de anchetă, în seara zilei de 18 martie, organele de poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, au descins în vederea efectuării unei percheziții într-un imobil aflat pe o stradă din municipiul Oradea, existând indicii că inculpatul Adrian Hladii s-ar ascunde acolo.

"În momentul în care anchetatorii au pătruns în apartamentul situat la etajul IV al imobilului, inculpatul a sărit în gol cu consecința producerii unor multiple leziuni, starea acestuia fiind deosebit de gravă. S-a solicitat imediat intervenția la fața locului a unui echipaj medical în vederea acordării primului ajutor, însă inculpatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și, la scurt timp, a decedat", a declarat Maria Cotrău.

Tânăra a fost înmormântată sâmbătă, în jurul orei 15,00, în Cimitirul Municipal din Oradea, fiind condusă pe ultimul drum de aproape 500 de persoane.

Un sobor de șapte preoți ortodocși au oficiat slujba religioasă de înmormântare, inclusiv unul venit din Sălaj, județul de baștină al părinților Daliei.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

4 Cine sunt cei patru „oameni obișnuiți" care i-au făcut partid lui Dragnea

5 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția