Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medicală!

Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medicală!

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall a ironizat candidatura managerului Institutului de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Capitală, Adrian Streinu Cercel, pe lista PSD pentru Senat, unde se află pe locul al doilea, după Gabriela Firea.

"Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medicală! Ne amintim cu toţii declaraţiile pline de înţelepciune ale domnului Streinu-Cercel când ne comunica că 'focarul e un punctişor pe harta Chinei. Riscul ca virusul să ajungă în România e substanţial redus'. Uite că 'blatul Firea – Streinu Cercel se oficializează şi cei doi vor fi senatori PSD. Rafila va fi deputat PSD'! ... iar 'punctişorul' are şanse să ajungă în Parlament!", a declarat Ana Birchall.

De ironiile fostului ministru al Justiţiei nu a scăpat nici avocatul Gheorghe Piperea.

"Apropos, văd ca pe listă se află şi un domn avocat cu nume de condiment şi atât de lăudat şi promovat de ruşii de la Sputnik... dacă ajunge în Parlament sunt şanse reale să facă mult mai multe măgării decât Iordache şi gaşca ... numai că le va face mai sofisticat!", a precizat Ana Birchall.

În final, fostului ministru a rugat "gaşca Firea / avocatul cu nume de condiment, promovat atât de intens de ruşii de la Sputnik" să îşi retragă "postacii" de pe pagina sa.

"Nu de alta dar pur şi simplu se fac de râs!", a adăugat Ana Birchall, relatează  Epochtimes România .


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...