Bistriţa-Năsăud: Femeia însărcinată implicată în accidentul de pe DN 17 a decedat; era din Baia Mare

Bistriţa-Năsăud: Femeia însărcinată implicată în accidentul de pe DN 17 a decedat; era din Baia Mare

O femeie de 32 de ani din Baia Mare, însărcinată, a decedat, luni, în urma accidentului rutier produs pe DN 17, în localitatea Şieu Măgheruş din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Femeia, însărcinată în 20 de săptămâni, conducea unul dintre autoturismele implicate în accident, iar în maşină se mai aflau fiul ei, de doi ani, şi soţul, în vârstă de 33 ani.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, un şofer de 34 de ani, din localitatea bistriţeană Rusu de Jos, ar fi pătruns pe contrasens, unde a izbit frontal maşina condusă de femeia din Baia Mare.


Sursa foto: ISU Bistrita Nasaud


"Conform primelor date, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Rusu de Jos a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani din Baia-Mare. În urma impactului, a rezultat decesul şoferiţei, rănirea a doi pasageri din acelaşi autoturism, cât şi rănirea şoferului de 34 de ani", au transmis reprezentanţii IPJ.

Şoferul de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier de pe DN 17 a fost blocat total aproximativ o oră şi jumătate, iar mai apoi s-a circulat alternativ, pe un singur sens.

Sursa foto: ISU Bistrita Nasaud


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a transmis că primul ajutor a fost acordat de medicul şi asistentul medical din comuna Şieu Măgheruş, care au început protocolul de resuscitare pentru femeia din Baia Mare, ulterior la caz ajungând trei echipaje ale SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă, şi un echipaj al Ambulanţei.

Ceilalţi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa pentru continuarea investigaţiilor medicale. AGERPRES / (AS - autor: Tina Dumitrescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”