Bistriţa-Năsăud: Femeie cu arsuri de gradul II şi III, după ce a încercat să stingă un incendiu de vegetaţie

Bistriţa-Năsăud: Femeie cu arsuri de gradul II şi III, după ce a încercat să stingă un incendiu de vegetaţie

O femeie de 72 de ani din comuna Târlişua a suferit arsuri de gradul II şi III la faţă şi pe mâini în încercarea de a stinge un incendiu de vegetaţie, potrivit datelor comunicate miercuri de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

La caz a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

"O femeie în vârstă de aproximativ 72 de ani a suferit arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei şi al membrelor superioare, în încercarea de a stinge un incendiu de vegetaţie de pe o mirişte din gospodărie, în localitatea Târlişua. Victima este conştientă şi cooperantă. La caz intervine echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenţie Beclean. A fost solicitat şi elicopterul SMURD", a transmis ISU.

Un caz asemănător s-a produs marţi în comuna Braniştea, victima fiind o femeie de 83 de ani, iar săptămâna trecută un bărbat de 67 de ani din oraşul Năsăud a murit după ce a fost surprins de un incendiu de vegetaţie. AGERPRES (AS - autor: Tina Dumitrescu, editor: Antonia Niţă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...