Bistrița-Năsăud: Tânărul împușcat de polițist în incidentul de la Sângeorz-Băi a decedat

Bistrița-Năsăud: Tânărul împușcat de polițist în incidentul de la Sângeorz-Băi a decedat

Tânărul de 22 ani, care a ajuns vineri seara la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița cu plăgi împușcate în zona abdominală, în urma unui conflict cu poliția, a decedat în cursul nopții, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unității medicale, Mihaela Mastan.

"Persoana respectivă a decedat. S-a intervenit chirurgical și, din păcate, era cu hemoragie și a decedat în cursul nopții. Avea 22 de ani", a declarat Mastan.

Polițistul rănit în incident, în vârstă de 25 ani, a rămas în continuare internat.

La spital a ajuns și un bărbat de 47 ani, care prezintă o fractură de peroneu cu hematom local, care a rămas internat pentru supraveghere, dar și o femeie de 56 ani cu plagă împușcată în antebraț, care a plecat acasă după ce rana i-a fost suturată, pentru că nu prezenta probleme deosebite.

Un bărbat a fost rănit vineri seara în orașul Sângeorz-Băi, din județul Bistrița-Năsăud, după ce a atacat o patrulă de polițiști care se afla în misiune la o intervenție, în incident fiind rănit și unul dintre oamenii legii.

Potrivit IGPR, patrula de poliție din orașul Sângeorz-Băi a fost dirijată să aplaneze un scandal, în urma unui apel prin 112.

"În momentul în care au încercat să-l conducă la unitatea de poliție pe agresor, acesta i-a lovit pe cei doi polițiști cu o bâtă în zona capului, în sprijinul lui venind și un prieten. Urmare a somațiilor legale, unul dintre agresori a fost rănit în zona abdominală, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, unul dintre polițiști a fost și el transportat la spital, prezentând leziuni în zona capului", informează Poliția.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

AGERPRES (AS — autor: Tina Țucui, editor: Diana Dumitru, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

5 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane