Bittman, umilit public de o fostă

Bittman, umilit public de o fostă

Printre iubitele lui Dan Bittman s-a numărat și frumoasa mezzosoprană Andreea Ilie, cu care a și cântat în urmă cu mai mulți ani. La acel moment, însă artistul era extrem de popular. Pandemia i-a distrus complet imaginea.

El a ales să se profileze ca un conspiraționist și anti-vaccinist și a acuzat-o chiar și pe Andreea Esca de lucruri incredibile. Mai exact că ar fi luat bani pentru a spune că s-a infectat cu virusul. Mai multe surse au dezvăluit pentru ShowBlitz.ro că artistul ar fi început să bea foarte mult și că de aceea a luat-o pe acest drum greșit.

Andreea Ilie nu mai vrea să audă nici ea de Dan Bittman și chiar și-a găsit timp să-l umilească în public. Ea se află în acest zile la studiourile de la Buftea, unde se turnează filmul lui Tim Burton, „Familia Addams – Wednesday”, cu Catherine Zeta Jones în rol principal.

Cu cine trăiește astăzi o frumoasă poveste de dragoste fosta iubită a lui Dan Bittman

Mezzosoprana a postat mesaj pro vaccinare pe Instastory și a trimis săgeți otrăvite spre Dan Bittman: „Vaccinați-vă, nu faceți ca Battman!”, punând pe fundal melodia „Banii vorbesc”, a trupei Holograf, din care face parte fostul ei iubit.

În prezent aceasta trăiește o poveste de dragoste cu Bobby Păunescu, care a divorțat în urmă cu mai mult de timp de superbul fotomodel Alice Peneacă. Cei doi par să-și fi găsit liniștea și se afișează tot mai des împreună.

Bobby Păunescu este și patronul B1 Tv, dar și producător de film de renume mondial. El a avut în trecut o relație lungă și cu Monica Bîrlădeanu. Cei doi au locuit în SUA o perioadă, dar au revenit când el s-a îndrăgostit iremediabil de Alice Peneacă.

Foto: InstaStory


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia