Black Cube, cealaltă ARIPĂ? Poze EXPLOZIVE cu Udrea, Bica, Truică și Dragomir! Leana, mesaj în NOAPTE!

Black Cube, cealaltă ARIPĂ? Poze EXPLOZIVE cu Udrea, Bica, Truică și Dragomir! Leana, mesaj în NOAPTE!

Mihai Gâdea a prezentat, joi seară, în emisiunea Sinteza Zilei, mai multe imagini, în premieră, de la mai multe întâlniri interesante. În imagini sunt Alina Bica și Elena Udrea, dar mai sunt și câteva personaje surpriză.

Și, din toate informațiile, unul dintre cei mai interesanți oameni din imagini este Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, anchetat în dosarul Black Cube.

În ultimele luni, Dragomir s-a afișat în compania a numeroși oameni de afaceri și politicieni cunoscuți, care au cu toți același numitor comun: sunt anchetați sau au fost trimiși în judecată de DNA. Dintre toți, Remus Truică s-a distins prin legăturile sale strânse cu mai mulți oameni de afaceri și consultanți politici.

Elena Udrea a reacționat, azi-noapte, pe Facebook:

„Referitor la poza data la A3, in care apar si eu la un restaurant la mare vara trecuta, alaturi de Alina Bica si altii, printre care fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir.
Precizare.
Eu am iesit la masa cu Alina Bica si Laura Vicol, avocata si prietena ei. Spre sfarsitul intalnirii a trecut pentru un sfert de ora si domnul Dragomir, si dansul client al doamnei avocat Vicol.
Vad ca domnul Gadea tine sa faca breaking news din aceasta poza, care este evident ca a fost facuta de profesionisti (aceiasi probabil care le faceau si pe cele de la Paris in 2014), ca sa ma poata implica in tot felul de teorii conspirationiste.
Daca vrea breaking news, as putea sa ii spun ce am aflat la acea masa, de la domnul Dragomir, fostul adjunct al domnului Coldea.
Dar nu cred ca in noul rol de slujitor al Sistemului, are curaj sa vorbeasca despre astfel de subiecte...”






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria