Black Friday de primăvară

Black Friday de primăvară

Nu este noiembrie, însă tradiția de a avea oferte foarte bune în fiecare sezon, merită sărbătorită. Marii retaileri anunță reduceri de până la 50% pentru categoriile de interes. Tehnologia de ultimă generație este acum accesibilă, și, deși a trecut Paștele, îți poți face cadou un gadget nou. 

Ce ai putea să-ți cumperi de Black Friday de primăvară? Venim în ajutorul tău cu o listă cu cele mai căutate produse din această perioadă și care au reduceri foarte bune. Ai până la 30% reducere la electrocasnicele mari și home confort, 40% reducere la electrocasnicele mici și menaj, 50% reducere la telefoane, tablete și smartwatch, 50% reducere la produse de gaming și entertainment, 40% reducere la articole de cosmetică și beauty, 50% reducere la gama de băuturi, plus multe alte reduceri la categoriile de interes pentru tine.

Aer condiționat

Zilele de vară se apropie și acum este cel mai bun moment pentru a cumpăra un aparat de aer condiționat, deoarece cererea este la cel mai mic nivel. Îți poți programa și montarea acestuia fără a aștepta timp îndelungat.

Un aspect important de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un aer condiționat este și modelul acestuia. Îți dorești un aer condiționat portabil sau un sistem central de aer condiționat pentru întreaga casă?

Puterea aerului condiționat este la fel de importantă ca și modelul pe care vrei să-l achiziționezi. Asigură-te că modelul ales are o putere de răcire corespunzătoare dimensiunii camerei în care vrei să-l montezi. Unitățile termice britanice, sau BTU, sunt folosite pentru a evalua capacitatea de răcire a unui aparat de aer condiționat. Un număr mai mare indică un aer condiționat puternic, dar care va consuma și mai mult. Alege aerul condiționat potrivit pentru bugetul și casa ta!

Frigider

Ți-ai cumpărat o casă nouă sau pur și simplu vrei să-ți schimbi vechiul frigider? Acum este momentul pentru această achiziție. Îți dorești un frigider mare care să aibă mai multe funcții? Un frigider în stil retro sau ceva modern? Frigiderele ușor incorporabile sunt foarte căutate în ultimul timp. Acestea sunt camuflate pentru a se potrivi cu dulapurile de bucătărie și pentru a crea mai mult spațiu util.

Alegerea unui frigider nu este ușoară. Pe lângă faptul că ai un buget stabilit, trebuie să determini care sunt cerințele tale și dacă modelul ales le poate satisface. Înainte de a-ți cumpăra un frigider, caută care sunt cele mai bune frigidere de pe piață, funcțiile lor inteligente și caracteristicile personalizate sau dacă rafturile sunt reglabile și ușile reversibile. Poate îți dorești un frigider care are incorporat un dozator de apă sau unul care face cuburi de gheață?

Care este cel mai bun frigider? Tipul potrivit pentru tine și pentru bucătăria ta depinde de configurația casei, de bugetul și de preferințele tale.

Mașina de spălat

Ajutorul de nădejde în orice casă este mașina de spălat. Noile tipuri de mașini de spălat au un sistem automat de dozare și sunt foarte eficiente pentru îngrijirea hainelor. Umpli compartimentele cu detergent și balsam, iar senzorii acestei mașini inteligente vor doza exact cantitatea potrivită. Ai scăpat de rufele lipicioase sau de programul de extra-clătire. În plus, ajustează automat și temperatura.

O altă mașină inteligentă este cea care detectează greutatea, delicatețea materialului și optimizează modelul de spălare al țesăturilor. Mașina de spălat nu mai este doar un simplu aparat electrocasnic. Inovația constă în adaptarea acesteia la nevoile cotidiene, la epoca vitezei. Alege o mașină de spălat care corespunde nevoilor tale!

Aragaz și cuptor incorporabil

Dacă vrei să schimbi aspectul bucătăriei tale, dar să pregătești și preparate savuroase, alege un aragaz și un cuptor electric incorporabil. 

Aspectul modern nu este singura calitate a plitei cu inducție. Această tehnologie detectează dimensiunea vaselor de gătit și o serie de funcții care te vor ajuta în procesul de gătire. Prepararea mâncărurilor la abur va face carnea și legumele să fie ușor crocante la suprafață și suculente în interior.

Ai asistență pentru gătit, iar cu ajutorul aplicației poți ști când mâncarea ta este gata, sau poți ajusta temperatura sau timpul de gătire. Ai control asupra procesului de gătire fără a mai fi nevoit să-ți petreci timpul în bucătărie.

Alege o vacanță!

Dacă nu ți-ai făcut planurile de vacanță, acum este momentul. Ofertele de Black Friday de primăvară îți aduc reduceri la vacanțele mult visate. Maldive cu plajele sale însorite, nisipul fin și apa cristalină îți oferă o experiență pe care nu o vei uita niciodată. Dacă ești iubitor de sporturi nautice, ai ales locația perfectă pentru vacanța ta.

Simte aroma cafelei turcești făcută la nisip. Lasă-ți simțurile să exploreze senzații noi! Vacanța de vis te așteaptă în Turcia. Bucură-te de frumusețea naturală a Turciei și alege un sejur care îți va trezi amintiri plăcute toată viața!

Black Friday îți aduce cel mai mare târg de vacanțe din an! Alege o vacanță pe litoralul din România sau un sejur în Bulgaria. Grecia îți promite zile însorite, plaje cu nisip fin, dar și peisaje uimitoare. Ce alegi? Un sejur în care să te relaxezi sau o vacanță plină de adrenalină?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…