Black Friday de vară

Black Friday de vară

Chiar dacă nu este noiembrie și suntem în plin sezon estival, ofertele de Black Friday de vară îți vor aduce reduceri la acele produse pe care le-ai pus în lista de favorite, acum ceva timp. Dacă ești în căutarea celor mai bune oferte, nu trebuie să ratezi această rundă de reduceri!

Când începe Black Friday de vară?

Black Friday de vară ȋncepe pe 11 august și durează o săptămână, până pe 17 august. Ȋn această perioadă găsești mii de produse la super ofertă. Acesta este un moment bun pentru a cumpăra produse noi sau pentru a le înlocui pe cele vechi cu unele de ultimă generație.

Ce cumpărăm de Black Friday de vară? Te gândești de mult timp să-ți schimbi televizorul cu unul mai performant sau poate telefonul vechi nu mai funcționează așa cum ți-ai dori, sau poate căldura din vara aceasta te-a făcut să te gândești serios la un aer condiționat. Și diminețile tale ar arăta altfel cu o cafea proaspătă, pregătită la un espressor de ultimă generație. Sau dacă ești genul de persoană care preferă să-și cumpere anvelopele de iarnă, vara, sau pur și simplu anvelopele de vară sunt uzate, acum este momentul să le schimbi cu unele noi.

Cele mai bune reduceri de Black Friday de vară

Îți prezentăm o listă cu cele mai căutate categorii de produse din această perioadă, produse care au reduceri foarte bune. Ai până la: 20% reducere la electrocasnicele mari si produse de climatizare, 20% la televizoare și produse audio-video, 40% reducere la electrocasnicele mici și menaj, 40% la produsele de bricolaj, grădină și mobilă, 20% pentru laptopuri, sisteme pc, monitoare și imprimante, 20% reducere la telefoane, tablete și smartwatch, 30% reducere la produsele de gaming și entertainment, 35% reducere la produsele de cosmetică și beauty, 20% pentru produsele de copii și bebeluși, 50% reducere la gama de băuturi, 20% la gama auto electronică și anvelope, 20% pentru vehicule electrice și articole sportive, dar și multe alte reduceri la categoriile de interes pentru tine.

Laptop nou

Dacă lucrezi de acasă și ai înțeles importanța unui laptop performant, unul care să se conecteze rapid și care să se adapteze stilului tău dinamic de muncă, acum este momentul să-ți achiziționez un laptop nou. Sau poate îți dorești un laptop de gaming care să-ți asigure victoria în fața adversarilor tăi.

Îți dorești un laptop rapid, spațiu amplu și un sistem de operare inclus. Să aibă un design minimalist, să fie ușor de transportat, un laptop cu o performanță fiabilă în fiecare zi. Un laptop care să fie mereu gata de muncă, dar și de distracție. În funcție de buget, alege-l pe cel care corespunde cerințelor tale!

Smartphone

Telefonul nu mai este doar un simplu accesoriu destinat convorbirilor de la distanță. Așa cum îi spune și numele, smartphone-ul este un dispozitiv care poate înlocui cu succes un laptop sau un desktop, dar și un aparat foto-video. Cu ajutorul aplicațiilor poți realiza fotografii profesionale, poți intra în competiții de gaming sau poți face adevărate prezentări în timpul ședințelor.

Designul elegant, ultrasubțire și procesorul 5G, fac dintr-un telefon un adevărat gadget. Ai putere durabilă, ecran rapid și îți păstrezi toate documentele importante sau fotografiile mereu la îndemână.

Aer condiționat

Dacă nu ți-ai instalat încă un aer condiționat și căldura ți-a creat un grad mare de disconfort, acum este momentul să profiți de reducerile de Black Friday de vară pentru aerele condiționate.

Trebuie să ții cont de suprafața pe care vrei s-o răcești și de locul unde vei instala aerul condiționat. Pentru a determina puterea de răcire a aerului condiționat, trebuie să măsori lungimea și lățimea unei încăperi și să calculezi în metri pătrați. Dacă o cameră este de 3 metri pe 3,5 metri, înmulțește cele două dimensiuni pentru a obține o cameră de 150 de metri pătrați. În funcție de dimensiunea camerei poți afla valoarea BTU necesară pentru a răci acea zonă a casei.

Unitățile termice britanice, sau BTU, sunt folosite pentru a evalua capacitatea de răcire a unui aparat de aer condiționat. Un număr mai mare indică un aer condiționat puternic, dar care va consuma și mai mult. Noile tipuri de aer condiționat sunt dotate cu wi-fi și poți seta temperatura din casă de oriunde. Scapă de excesul de umiditate din casă cu funcția de dezumidificare, fără a mai porni funcția de răcire a aerului. Economisești energie electrică, te bucuri de aer curat, dar și de un mediu sănătos.

Alege un aer condiționat potrivit pentru bugetul și casa ta!

Espressor

Fiecare dimineață începe cu o cafea aromată pentru dezmorțirea simțurilor noastre. Poți cuceri lumea, dar mai întâi ai nevoie de o cafea tare, proaspăt măcinată.

Espressoarele de ultimă generație sunt concepute în așa fel încât să răspundă cerințelor tuturor. Dacă îți dorești o cafea espresso, o cafea cu lapte sau cu spumă bogată de lapte, toate sunt gata în câteva secunde cu noile espressoare. Nu trebuie decât să-ți faci timp s-o savurezi și să-ți începi ziua cu multă energie.

Unele espressoare pot măcina instant boabele de cafea prăjită, dar transformă și laptele într-o spumă fină și delicată, iar temperatura cafelei este cea ideală. Nu trebuie să fii un barista pentru a prepara cafeaua perfectă la tine acasă.

Oferte de vacanță

Dacă pe lista ta se află și o vacanță, acum este momentul să-ți faci planurile și să-ți iei vacanța mult visată cu reducere. Poți alege și vacanțele de tip circuit pentru a vizita mai multe locuri într-un sejur. Turcia este la mare căutare și circuitele în Cappadocia îți vor aduce amintiri de neuitat. Lasă-ți simțurile să exploreze senzații noi și alege o plimbare cu balonul!

Egipt îți oferă o vacanță de vis: snorkeling în apele turcoaz pline de peștișori multicolori, nisip fin și auriu, relaxare și mâncare bună. Hurghada este alegerea românilor în 2022, iar avioanele charter te scapă de grija zborurilor anulate.

Poate îți dorești o vacanță în Costa Brava sau Tenerife pentru plajele cu nisip auriu sau negru. Sau poate ești atras de cultura locală spaniolă și de apele cristaline ale Mării Mediterane. Vezi, explorează și descoperă noi destinații!

Marea Moartă și Deșertul Wadi Rum oferă imagini spectaculoase, iar misteriosul oraș Petra, săpat în piatră, cel care face parte din cele șapte minuni ale lumii, te invită să-i cunoști istoria de mii de ani. Călătorește oriunde cu ofertele de Black Friday de vară!

Bucură-te de Black Friday de vară și alege acele produse pe care ți le dorești sau chiar vacanța mult visată. Spor la cumpărături!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”