Blocată în baie de mașina de spălat vase. Întâmplarea ciudată prin care a trecut o nemțoaică

Blocată în baie de mașina de spălat vase. Întâmplarea ciudată prin care a trecut o nemțoaică

O femeie din Lörrach, landul Baden-Württemberg din Germania, a rămas blocată în baie timp de mai multe ore, după ce o mașină automată de spălat vase s-a deschis singură după terminarea programului.

Mașină automată de spălat vase / Foto Facebook / Polizei Freiburg

Poliția din Freiburg a scris pe pagina de Facebook că ușa mașinii de spălat s-a deschis la terminarea programului și a blocat ușa de la baie, care se deschidea în exterior.

Potrivit aceleiași surse, baia nu avea fereste, astfel că în ciuda încercărilor femeii de a face zgomot, ea nu a fost auzită de vecini.

Aceasta nu cunoștea nicio persoană din zonă, deoarece se mutase cu o zi în urmă, astfel că a sunat un prieten care locuia în landul Hesse. Acesta a fost cel care a alertat poliția.

Potrivit postării de pe Facebook, prima patrulă de poliție nu a putut interveni, deoarece femeie închisese ușa locuinței și lăsase cheia în interior.

Astfel că, a fost nevoie de intervenția pompierilor, care au ajuns la fața locului și au reușit să deschidă ușa și să o elibereze pe tânără din baie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”