Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

Cu fiecare apariție pe Instagram, Mădălina Ghenea adună mii de like-uri și mesaje admirative din partea urmăritorilor. Conștientă de sex-appealul ei, modelul caută să pozeze în cele mai senzuale ipostaze. 
 

De această dată, frumoasa olteancă a fost fotografiată în dormitor, fiind îmbrăcată într-o rochie de tricot cu un decolteu generos. Seria de imagini i-a atras atenția și actorului Mihai Bobonete, care i-a lăsat un mesaj amuzant. 

”Sărut mâna! Dacă veniți prin Deltă, să luați un fâș mai gros că încă nu e vreme de tricotul ăla de pe dumneavoastră...atât vrusei să vă spui, în rest multă sănătate că ne mai limpeziți și nouă ochii!, a scris el făcând aluzie la ținuta decoltată a Mădălinei. 

În luna martie, Mihai Bobonete a postat un alt mesaj cu referire la femeile din lumea filmului pe care le admiră: 

„Baba Mea again...and again forever! @monicabellucciofficiel. Scuze @officialmadalinaghenea, dar încă nu te încadrezi dar promit că peste 20 de ani, cu tine încep postarea!”, a scris comediantul în dreptul unei fotografii în care Monica Bellucci pozează sexy.

Mădălina a primit alte sute de mesaje, în care admiratorii îi laudă trăsăturile fizice: ” Ești fierbinte”, ”Cea mai frumoasă de pe planetă”, ”O adevărată leoaică!”. 

În prezent, Mădălina Ghenea participă la filmările filmului House of Gucci, unde interpretează rolul celebrei actrițe Sophia Loren, scrie protv.ro.

Sursă foto: Instagram/ officialmadalinaghenea

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică