Bode (PNL Sălaj): Şimleu Silvaniei are cel mai tânăr primar de oraş din România

Bode (PNL Sălaj): Şimleu Silvaniei are cel mai tânăr primar de oraş din România

Preşedintele PNL Sălaj, Lucian Bode, a salutat, duminică, într-o postare pe o reţea de socializare , alegerea liberalului Cristian Lazăr în funcţia de oraşului Şimleu Silvaniei, precizând faptul că acesta este cel mai tânăr primar de oraş din România.

"Şimleu Silvaniei a ales bine şi de această dată! A ales Viitorul! Victoria tânărului liberal Cristian Lazăr la alegerile locale din Şimleu Silvaniei este victoria întregii comunităţi! A unei comunităţi care a ales viitorul şi care priveşte cu încredere înainte. (...) A fost o campanie intensă, curată, construită într-o abordare îndrăzneaţă, în primul rând axată pe proiecte, în care a primat mesajul pozitiv şi constructiv", a scris Lucian Bode, pe contul său de Facebook.

În vârstă de 27 de ani, edilul ales în urma scrutinului de duminică este, potrivit liderului PNL Sălaj, cel mai tânăr primar de oraş din România.

Candidatul PNL Mihai Cristian Lazăr şi-a adjudecat funcţia de primar al oraşului Şimleu Silvaniei, obţinând peste 50% din sufragii la alegerile parţiale de duminică. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…