Bolojan, omul FORTE dintr-un viitor Guvern Cioloș2! Firea, PRIM-MINISTRUL lui Dragnea și al băieților cu KIPA!

Bolojan, omul FORTE dintr-un viitor Guvern Cioloș2! Firea, PRIM-MINISTRUL lui Dragnea și al băieților cu KIPA!

Mișcări interesante în spatele ușilor închise! Ilie Bolojan, actualul primar de Oradea, dar și secretar general al PNL, va fi vice-prim ministru într-un viitor Guvern Cioloș2. Dar și ministru peste un mega-minister care va cumula Internele și Dezvoltarea. Acesta este și motivul pentru care actualul ministru al Transporturilor nu s-a înscris în cursa pentru un fotoliu de parlamentar de Bihor, așa cum se discutase deja. Sorin Bușe, originar din Bihor, ar putea fi urmașul lui Bolojan la cârma municipiului Oradea. Și din partea fostului PDL va fi un ministru de forță într-un viitor Guvern Cioloș2. Raluca Turcan ar urma să preia ministerul Educației. SALTELISTA? SALTELISTA va prelua șefia Senatului!

Deși sclavii Propagandei PSD s-au grăbit să fluture numele fostului adjunct al șefului de cabinet al lui Cioloș, actualul europarlamentar Sorin Moisă, ca prezumtiv prim-ministru nominalizat de PSD într-un Guvern PSD-ALDE-UDMR, acesta nu este decât un fâs emanat din zona Radu Tudor-Bogdan Chireac. Viitorul prim-ministru și șef al PSD va fi Gabriela Firea. Da, Trompeta. Dragnea și băieții cu kipa, care au pompat bani frumușei și au tras multe sfori în promovarea și alegerea Trompetei la Primăria Bucureștiului, o vor acolo, sus. Restul sunt intoxicări.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…