BOMBĂ! Doctorul Pandele, bărbătușul TROMPETEI, cercetat pentru LOVIRI și alte VIOLENȚE! VIDEO

BOMBĂ! Doctorul Pandele, bărbătușul TROMPETEI, cercetat pentru LOVIRI și alte VIOLENȚE! VIDEO

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat pentru loviri şi alte violenţe de către de poliţiştii din Ilfov, care s-au autosesizat în unor imagini difuzate în presă în care edilul este surprins când ar agresa un bărbat. Surse din Poliţie au declarat, pentru News.ro , că poliţiştii Serviciul de Ordine Publică din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal, pe care l-au trimis deja Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru a fi înregistrat.

Bogdan Dinulescu, bărbatul care ar fi fost lovit de Florentin Pandele, a fost chemat la audieri, la sediul IPJ Ilfov, unde va putea să formuleze o plângere. Anchetatorii au precizat că, în cazul în care Dinulescu va face reclamaţie, va fi chemat pentru declaraţii şi primarul Florentin Pandele.

În presa Propagandei PSD este MUȚENIE TOTALĂ pe subiect! UPDATE/În sfârșit, o vuvuzea a rupt tăcerea! Este incredibil la ce manipulări se pot deda! Am pus o poză mai jos!

Gabriela Firea a spus pentru Evz, cu nesimțire și tupeu, că înregistrarea în care bărbătușul său, doctorul Pandele, îi dă un cap în gură unui cetățean, este o intoxicare de campanie! Fa, ca să-l cităm pe colegul tău Ponta, tu chiar ne crezi proști pe toți? Ne crezi „poporul pesedist”? Nu, vă spunem noi pe ce se bazează: presa Propagandei PSD va îngropa subiectul! Toată șleahta de vuvuzele pro-PSD tace și la această oră pe acest subiect!

Într-o înregistrare video, fără sonor, postată pe internet, primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele pare că îl ceartă aprins cu Bogdan Dinulescu și îl lovește de două ori.

 Primul incident violent din această campanie electorală a apărut luni seara și s-a consumat între primarul-doctor Florentin Pandele și un locuitor al orășelului de lângă București, Bogdan Dinulescu. Cel care a aruncat cu bani pe Dan Voiculescu și s-a certat cu Giovani Becali, susține că a fost amenințat de edilul orașului Voluntari, pe motiv că s-ar fi dus la Arcul de Triumf ca să o întrebe pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei și soția lui Pandele, când se va circula normal în Capitală.

"M-am dus la Arcul de Triumf să o întreb pe doamna Firea când se va circula normal în Capitală. Ea promisese într-o emisiune la televizor se va circula lejer în București. După ce am parcat mașina, m-am dus să vorbesc cu dânsa, să o întreb dacă în decembrie se va circula lejer în Capitală. Am mers spre ea, dar la trecerea de pietoni mă așteptau 15 persoane. M-a oprit unul din oamenii care face parte din echipa doamnei primar, Văsîi, fostul șef de la Poliția Voluntari și nu am reușit să vorbesc cu ea", a declarat Dinulescu la Realitatea Tv, în emisiunea lui Rareș Bogdan. El susține că ulterior s-a întâlnit cu Florin Pandele, cu care a avut un altercație mai mult verbală, pe motiv că de ce s-ar fi dus la Arcul de Triumf. 

Contactată de Evenimentul Zilei, Gabriela Firea a explicat că este un atac murdar. "Este o făcătură mizerabilă de campanie. Nu am ce să comentez. Sunt în stare de orice", a reacționat primarul general.

Cine este Bogdan Dinulescu

Bogdan Dinulescu nu este la prima apariție în spațiul public. În luna iulie 2014, el a avut un incident cu Dan Voiculescu. Patronul Antenelor, acuzat de șantaj și aflat sub control judiciar, mergea atunci  pentru  a şasea zi consecutiv, la IPJ Ilfov.

 La intrare în sediul Poliţiei Ilfov, Bogdan Dinulescu i-a aruncat pe jos mai multe zeci de lei şi i-a aruncat mai multe acuzaţii:

1. Uitați TVA la pâine, ați distrus economia țării! Ar trebui să fiţi judecat de subminarea economiei naţionale!
2. V-ați turnat familia pentru avantaje, eu nu tac!
3. E foarte simplu, este o luptă a Justiţiei. Se încearcă omogenizarea Justiției împotriva unora ca dânșii, ca dânsul. Stiţi foarte bine, lăcomia l-a adus aici!
Replica lui Dan Voiculescu, surprinsă de camerele de luat vederi a fost: „Cine te-a trimis, mă, aici? Băsescu? Traian Băsescu? Te cunosc după aparat. Du-te, mă, de aici”




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu