BOMBĂ! După învestirea Guvernului, Ponta va fi EXCLUS din PSD!

Dragnea este agasat și enervat de ieșirile de bufon ale lui Ponta din ultimul timp și va lua o măsură extremă. Dealtfel, la semnarea protocolului cu ALDE Ponta n-a fost invitat! Ponta va fi exclus din partid imediat după învestirea noului Guvern spun surse din anturajul conducerii PSD! Antena 3 a difuzat repetat, pe parcursul zilei de luni, o declaratie nervoasa a lui Liviu Dragnea la adresa lui Victor Ponta. Solicitata sa comenteze spusele sefului PSD, Rovana Plumb a confirmat ca Ponta are probleme in partid.

„Eu m-am tot abtinut. Sper sa-l conving si pe colegul meu de la Gorj ca eu am facut programul de guvernare”, a declarat Dragnea, duminica seara, la Antena 3.

Declaratia a fost difuzata insistent de Antena 3, fiind prezentata de Oana Stanciu ca un „avertisment puternic la adresa fostului premier”.

Solicitata sa comenteze, vicepresedintele PSD Rovana Plumb a confirmat ca pe Ponta il asteapta vremuri grele: „Domnul presedinte Liviu Dragnea este un lider responsabil. Exista o disciplina in partid datorita felului in care a fost coordonata campania. Faptul ca s-a iesit din aceasta strategie, va fi probabil o discutie in cadrul partidului, este firesc ca la un moment dat domnul Dragnea sa puna punctul pe i”.

De altfel, si luni, Dragnea a lansat noi ironii la adresa lui Ponta. „Sunt colegi care se autopropun in tot felul de functii. N-au inteles nimic”, a spus Dragnea dupa semnarea protocolului cu ALDE.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dar manual” / Renate Weber i-a dat fetei ei 100.000 de euro

2 Epidemiologul Molnar Geza: Al doilea vârf va fi depășit în două săptămâni. Nu se impune o nouă izolare

3 Manipulare ordinară a nevestei lui Cataramă / Dr. Adina Alberts, despre legea carantinei: „Nicolae Ceauşescu ar …

4 „Adio, Grecia! Nu mai mergem în viața noastră!” Revoltă pe forumuri, după ce Grecia a decis să suspende tempor…

5 VIDEO Zeci de vedete și influenceri au petrecut fără măști și distanțare la inaugurarea Hotelului Novum din Ol…