BOMBĂ! După învestirea Guvernului, Ponta va fi EXCLUS din PSD!

BOMBĂ! După învestirea Guvernului, Ponta va fi EXCLUS din PSD!

Dragnea este agasat și enervat de ieșirile de bufon ale lui Ponta din ultimul timp și va lua o măsură extremă. Dealtfel, la semnarea protocolului cu ALDE Ponta n-a fost invitat! Ponta va fi exclus din partid imediat după învestirea noului Guvern spun surse din anturajul conducerii PSD! Antena 3 a difuzat repetat, pe parcursul zilei de luni, o declaratie nervoasa a lui Liviu Dragnea la adresa lui Victor Ponta. Solicitata sa comenteze spusele sefului PSD, Rovana Plumb a confirmat ca Ponta are probleme in partid.

„Eu m-am tot abtinut. Sper sa-l conving si pe colegul meu de la Gorj ca eu am facut programul de guvernare”, a declarat Dragnea, duminica seara, la Antena 3.

Declaratia a fost difuzata insistent de Antena 3, fiind prezentata de Oana Stanciu ca un „avertisment puternic la adresa fostului premier”.

Solicitata sa comenteze, vicepresedintele PSD Rovana Plumb a confirmat ca pe Ponta il asteapta vremuri grele: „Domnul presedinte Liviu Dragnea este un lider responsabil. Exista o disciplina in partid datorita felului in care a fost coordonata campania. Faptul ca s-a iesit din aceasta strategie, va fi probabil o discutie in cadrul partidului, este firesc ca la un moment dat domnul Dragnea sa puna punctul pe i”.

De altfel, si luni, Dragnea a lansat noi ironii la adresa lui Ponta. „Sunt colegi care se autopropun in tot felul de functii. N-au inteles nimic”, a spus Dragnea dupa semnarea protocolului cu ALDE.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...