BOMBA dimineții! Dosar PENAL de VĂTĂMARE CORPORALĂ pentru deputatul PSD care a intrat cu mașina(BMW seria7) în protestatari

BOMBA dimineții! Dosar PENAL de VĂTĂMARE CORPORALĂ pentru deputatul PSD care a intrat cu mașina(BMW seria7) în protestatari

UPDATE/Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală pe numele parlamentarului Ioan Terea, deputat PSD de Sibiu, după ce miercuri seară a lovit cu mașina(BMW seria7) doi protestatari, în timp ce ieșea cu mașina din curtea Parlamentului, relatează Digi24. Cei trei au fost audiați până la ora 3 dimineața. Deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea s-a ales cu un dosar penal, fiind acuzat de vătămare corporală după incidentul de miercuri seară de la proteste. Decizia a fost luată de Parchetul Tribunalului București, care a preluat acest caz.

Deputatul PSD a fost testat aseară cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea are dosar penal de vătămare corporală după incidentul de miercuri seară de la proteste, scrie și  dcnews.ro . Ioan Terea a afirmat, miercuri seară, că doi protestatari au sărit în mașina sa(BMW seria7) și chiar l-au acuzat că ar fi consumat alcool. 

”Nu aveam cum să-i lovesc, ei au sărit pe mașină, se văd urme pe mașină din lateral. Mașina în față nu are nicio urmă, nimic” a precizat deputatul PSD, miercuri seară. 

Ioan Terea a mai spus că ”Pe trotuar erau manifestanții. Când mi-au văzut mașina și în parbriz era lipit permisul de parcare și acces în Palatul Parlamentului au sărit pe mașină și au început să dea cu picioarele în mașină. Eu am plecat circa 5-10 metri. Unul dintre ei a sărit pe mașină și s-a agățat de oglinda mașinii. Au început să dea cu pumnii și cu picioarele în mașină, am oprit pe dreapta, a venit poliția, acum sunt la poliție dau declarații. Am fost testat cu aparatul echilotest, a ieșit zero, dar, pentru siguranța mea, am cerut să mi se ia și probe biologice, ca să nu fie niciun dubiu, ei susținând că am consumat băuturi alcoolice. Eu nu am coborât din mașină, bine am făcut, că sigur mă provocau. Vă dați seama ce senzație am avut, stând în mașină”. 

În clipul de mai jos sunt imagini cu deputatul PSD suflând în fiolă:

Ioan Terea este deputat de Sibiu și este la bază inginer silvic.





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...